reklama
Verona26
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23] Żeby hcoiaz się wyspał bo inaczej będzie zły [emoji23][emoji23][emoji23]
Lokalizacja zaginionego: niedzwiedz spi pod koldra [emoji23]
Verona26
Kochana idź do giną może coś Ci zapisze. Przecież nie może tak być by tyle cykl trwał [emoji33]
50 ! Ja już mam dość . Może będę zaglądać tu do was jeszcze ale chyba nie dam rady....
Verona26
Napewno ja by sprawdzić czy kreska ciemnieje [emoji23][emoji23][emoji23]
Rany, dziewczyny, do wczoraj miałam luz i nirwanę w głowie. A teraz mam schize na maxa. Oszaleję do rana !!!
Ktoś jeszcze jutro testuje ?
kasienka862
Sorka ze 2 razy napisalam wczesniej to samo ale zdublowal mi sie post bo jakis problem byl
annajak
Tobie to okienko na teście ta kreska wysadzi od swojej grubościNapewno ja by sprawdzić czy kreska ciemnieje [emoji23][emoji23][emoji23]
katherinnn
Masakra! Za takie pytanie można podać typa do IP. Ja jestem jakby z drugiej strony barykady, bo sama jestem pracodawcą, ale nigdy na żadnej rozmowie nie spytałam kandydatki czy planuje dzieci lub czy nawet je ma. Mało tego, cieszy mnie każda ciąża moich pracowników i cieszę się tym razem z nimi, może dlatego, że sama też o tym marzę, nie wiem. Jeśli i mi w końcu się uda, to też jak najszybciej pójdę na zwolnienie, dlatego, że dziecko będzie wtedy dla mnie najważniejsze. W mojej firmie pracodawca sam wysyła kobiety w ciąży na L4 z tego względu, że nie jest w stanie zagwarantować im pracy dostosowanej do ich stanu (pracuję w markecie i jest to niekiedy ciężka praca fizyczna). Wiele razy miałam do czynienia już z sytuacją, gdzie pracownica uciekala na ciążowe, no i super! Potem dziewczyny wracają do pracy, rozwijają się i tak powinno być! To jest moim zdaniem normalne, zdrowe podejście i naprawdę są firmy i pracodawcy, którzy nie robią z tego problemu. Zatrudniając normalne, zdrowe kobiety trzeba mieć z tyłu głowy, że ciąża może się zdarzyć, no chyba, że nie jesteśmy ludźmiPamiętam, że kiedyś pracowałam w zabce. Na rozmowie kwalifikacyjnej szef (facet lat 40) zadał mi pytanie prosto w oczy czy się zabezpieczam i czy planuję dziecko, czy jestem w stałym związku. Czujecie to? Niektórzy pracodawcy są serio powaleni. Poczułam się tak upokorzona i zawstydzona tym pytaniem że łzy mi do oczu naszły. A byłam świeżo po stracie ciąży w 23 tyg
Strasznie szkoda.. Niech już @ przychodzi w takim razie i dłużej Cię nie męczy ten cykl....Niestety dziewczyny , jestem glupia że miałam nadzieję
Rudaa94
No wlasnie sie nie wyspalam
[emoji23][emoji23][emoji23] Żeby hcoiaz się wyspał bo inaczej będzie zły [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
sundee23
Ja chyba nie wytrzymam do jutra i zrobię dzisiajRany, dziewczyny, do wczoraj miałam luz i nirwanę w głowie. A teraz mam schize na maxa. Oszaleję do rana !!!
Ktoś jeszcze jutro testuje ?