reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
najlepiej kochana zaopatrz sie w te tansze paskowe testy nawet z allegro i dla pewnosci rob 2 :)
Kupiłam wczoraj tak jak radziłaś te paskowe testy. Jeden zrobiłam wczoraj ok 17 a drugi dziś rano o 6. Rano zrobiłam jednocześnie też clearblue i znowu mogająca buźka. Wrzucam zdj paskowych ;) niby na opakowaniu jest napisane że jeśli kreska jest jasna to nie ma owulacji, ale te wydają mi się dosyć ciemne ;)
20200128_063750.jpeg

Dawaj znać ci wyszło ❤
Dzisiaj idziesz ?
Trzymam kciuki!
Kciuki [emoji1364]

Ja postanowiłam że nie będę robiła bety jeżeli daj Boże uda się zajść w ciążę, pewnie raz dla potwierdzenia ciąży i tyle. Oj ile ja przeżyłam przez te przyrosty, a co ma być to będzie więc po co się zadręczać [emoji2370]

Tak właśnie jadę do pracy po pobraniu . Wyniki maga być do jutra .
Ja pierwszy raz w życiu robię betę ale muszę wiedzieć na czym stoję bo zwariuje

Kupiłam wczoraj tak jak radziłaś te paskowe testy. Jeden zrobiłam wczoraj ok 17 a drugi dziś rano o 6. Rano zrobiłam jednocześnie też clearblue i znowu mogająca buźka. Wrzucam zdj paskowych ;) niby na opakowaniu jest napisane że jeśli kreska jest jasna to nie ma owulacji, ale te wydają mi się dosyć ciemne ;)Zobacz załącznik 1073401
No ten z dziś ewidentnie pozytywny 🙂

Parę dni temu pisałam Wam,że nic z tego w tym cyklu, bo czuję, że nadchodzi @
Bolało jak na okres, ale przestało w dniu kiedy powinien się pojawić. Zamiast @ mam dużo śluzu.
Nie mam testu i nie mam jak sprawdzić, ale jestem ciekawa co się dzieje.
Oby wszystko było okej.
Od czasu do czasu coś tam czuje w podbrzuszu, ale to nie jest uczucie jak na @
🤔

Powtarzałam rano i nie widziałam tam prawie nic... Wracając z pracy weszłam do Biedronki i wisiały jakieś tanie testy to wzięłam ten "ostatni raz" (ciągle tak mówię). Wyszło to co na dole. To nie jest poranny mocz, bo zrobiłam go przed chwilą. Jutro akurat mam wolny dzień, więc idę na betę. Mam już dosyć tych sikańców. Zobacz załącznik 1073331
Który to dzień cyklu ?

reklama
Do góry