reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Parę dni temu pisałam Wam,że nic z tego w tym cyklu, bo czuję, że nadchodzi @
Bolało jak na okres, ale przestało w dniu kiedy powinien się pojawić. Zamiast @ mam dużo śluzu.
Nie mam testu i nie mam jak sprawdzić, ale jestem ciekawa co się dzieje.
Oby wszystko było okej.

To marsz po test i daj znać jaki wynik :D

Ten z dzis wydaje sie pozytywny :)
Kupiłam wczoraj tak jak radziłaś te paskowe testy. Jeden zrobiłam wczoraj ok 17 a drugi dziś rano o 6. Rano zrobiłam jednocześnie też clearblue i znowu mogająca buźka. Wrzucam zdj paskowych ;) niby na opakowaniu jest napisane że jeśli kreska jest jasna to nie ma owulacji, ale te wydają mi się dosyć ciemne ;)Zobacz załącznik 1073401

Apropos testów z biedronki bo któraś wspominała wyżej- była promo z 2 miesiace temu i byly po 99 gr :D wykupiłam chyba z 10 🤣 zostaly 4 i chyba wykorzystam je w nastepnym cyklu do końca bo mnie denerwują🤣 mają czułość 25, ale nie pisalo na opanowaniu tylko w środku i no, sa wkurzające nie wiem czemu, ale jak patrze na to opakowanie to już mi cisnienie skacze 🤣

Hej wróciłam. Było okropnie. Poszłam do szefowej powiedziałam jej prawdę tak jak sprawa stoi. Chciałam być uczciwa... jak powiedziałam jej że Jestem na początku ciąży j bardzo źle się czuje i nie chce jej robić bambuko i ściemniać A ona do mnie z tekstem "Przecież Ci mówiłam że masz nie zachodzić w ciaze" Ale się wk...iłam! No co za bezczelna baba to szok wielki! Powiedziałam że id i jutro do lekarza i mnie nie będzie! Niech se robi co chce. W dupie już ja mam! Jak miałabym tam chodzić i się codzień tak serwować jak dziś to bym od razu poronila... [emoji58][emoji32] Wstetny babzztyl! Moja uczciwość się nie odplacila.
Reakcji szefowej można było się spodziewać. Ale ja nie umiem zrozumieć osób które tak wcześnie mówią w pracy czy znajomym i rodzinie może dlatego że poroniłam dwa razy w 7 tc i wiem że życie nie jest tak proste. Tak jak dziewczyny wspomniały trudniej jest się tłumaczyć że już się nie jest w ciąży niż nie mówić że się jest.
Długo pracujesz w tej firmie?

reklama
Dzień dobry kobitki! 🙂 Tak sobie czytam i czytam o tym co piszecie, że po owu jakieś objawy. Piersi, plecy, jajniki a u mnie nic. Cisza totalna... W tamtym cyklu piersi bolały od razu po owu, jajniki ciągnęły jak szalone a w tym cyklu jedno wielkie ZERO 🙄 Może mój organizm daje mi znak "nie miej nawet nadziei kochanie" ☹
U mnie coś jest na rzeczy, a nie mam kompletnie żadnych objawów poza tym, że mam ciągle mokro i częściej sikam, więc raczej bym się nie sugerowała.. Dziś zrobiłam betę i zobaczę co tam jest grane ;)

Do góry