reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Parę dni temu pisałam Wam,że nic z tego w tym cyklu, bo czuję, że nadchodzi @
Bolało jak na okres, ale przestało w dniu kiedy powinien się pojawić. Zamiast @ mam dużo śluzu.
Nie mam testu i nie mam jak sprawdzić, ale jestem ciekawa co się dzieje.
Oby wszystko było okej.

To marsz po test i daj znać jaki wynik :D

Ten z dzis wydaje sie pozytywny :)
Kupiłam wczoraj tak jak radziłaś te paskowe testy. Jeden zrobiłam wczoraj ok 17 a drugi dziś rano o 6. Rano zrobiłam jednocześnie też clearblue i znowu mogająca buźka. Wrzucam zdj paskowych ;) niby na opakowaniu jest napisane że jeśli kreska jest jasna to nie ma owulacji, ale te wydają mi się dosyć ciemne ;)Zobacz załącznik 1073401

Apropos testów z biedronki bo któraś wspominała wyżej- była promo z 2 miesiace temu i byly po 99 gr :D wykupiłam chyba z 10 🤣 zostaly 4 i chyba wykorzystam je w nastepnym cyklu do końca bo mnie denerwują🤣 mają czułość 25, ale nie pisalo na opanowaniu tylko w środku i no, sa wkurzające nie wiem czemu, ale jak patrze na to opakowanie to już mi cisnienie skacze 🤣

Hej wróciłam. Było okropnie. Poszłam do szefowej powiedziałam jej prawdę tak jak sprawa stoi. Chciałam być uczciwa... jak powiedziałam jej że Jestem na początku ciąży j bardzo źle się czuje i nie chce jej robić bambuko i ściemniać A ona do mnie z tekstem "Przecież Ci mówiłam że masz nie zachodzić w ciaze" Ale się wk...iłam! No co za bezczelna baba to szok wielki! Powiedziałam że id i jutro do lekarza i mnie nie będzie! Niech se robi co chce. W dupie już ja mam! Jak miałabym tam chodzić i się codzień tak serwować jak dziś to bym od razu poronila... [emoji58][emoji32] Wstetny babzztyl! Moja uczciwość się nie odplacila.
Reakcji szefowej można było się spodziewać. Ale ja nie umiem zrozumieć osób które tak wcześnie mówią w pracy czy znajomym i rodzinie może dlatego że poroniłam dwa razy w 7 tc i wiem że życie nie jest tak proste. Tak jak dziewczyny wspomniały trudniej jest się tłumaczyć że już się nie jest w ciąży niż nie mówić że się jest.
Długo pracujesz w tej firmie?

reklama
Dzień dobry kobitki! 🙂 Tak sobie czytam i czytam o tym co piszecie, że po owu jakieś objawy. Piersi, plecy, jajniki a u mnie nic. Cisza totalna... W tamtym cyklu piersi bolały od razu po owu, jajniki ciągnęły jak szalone a w tym cyklu jedno wielkie ZERO 🙄 Może mój organizm daje mi znak "nie miej nawet nadziei kochanie" ☹
U mnie coś jest na rzeczy, a nie mam kompletnie żadnych objawów poza tym, że mam ciągle mokro i częściej sikam, więc raczej bym się nie sugerowała.. Dziś zrobiłam betę i zobaczę co tam jest grane ;)

Do góry