Karolina94
Fanka BB :)
To dobrze, beta rośnieO mnie dziś okropnie te pachwiny pobolewaja [emoji4] j jakby uda rwa [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze, beta rośnieO mnie dziś okropnie te pachwiny pobolewaja [emoji4] j jakby uda rwa [emoji848]
Życzę, żebyś nie doczekała do 30 [emoji3526]!!!!
Easy, ja na samym początku ciąży byłam pewna cały czas, że właśnie dostałam okres bo bolało identycznie. Póki nie plamisz to jest ok. Idź jutro na betę ponowna i będziesz spokojnaAle kurde aż tak żeby rwaly nogi i pachwiny. Brzuch boli ale trochę inaczej niż na okres. WGL to mam tak mokro że ciągle zuje że mam okres[emoji32]
kochana praca to tylko dodatek do zycia, nic wiecej!!! fajnie jak jest taka co sie ja lubi ale dla mnie wazne, zebym gdy z niej wyjde nie musiala o niej myslec ani sie stresowac ze znow musze tam pojsc. Twoje zycie to Twoj małż, demk i teraz dzidzius. bardzo dobrze, ze nie dopuszczasz zlych mysli! pozytywne nastawienie jest bardzo wazne!
Verona może ja nie mam 40 cs za sobą, ale jedno czego mnie nauczyła ta biochemiczna to chozbys czasem robiła wszystko co się tylko da to jeśli ma być źle to będzie, a z drugiej nawet jak poszlajejesz na początku to jak ma być dobrze i tak będzie. Są rzeczy na które nie mamy wpływu.Już znowu zaczynam się martwić [emoji58]
Ktora jest beznadziejna [emoji14] Twoja szefowa to istna menda czyli w sumie tak na prawde niewiele ryzykujesz. Musi byc dobrze i czekam na jutrzejsza betę
W sumie to żadne badania nie dowodzą ze podawanie progesteronu w ciazy pomaga ja utrzymać. To trochę placebo
Mi by wisiały. Na szczęście brzuch je podtrzymuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji6]ja mialam jeden wiekszy do 30 r.ż, cholera po 30stce jeden jest dluzszy [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji85] [emoji85] [emoji85]