reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale kurde aż tak żeby rwaly nogi i pachwiny. Brzuch boli ale trochę inaczej niż na okres. WGL to mam tak mokro że ciągle zuje że mam okres[emoji32]
Easy, ja na samym początku ciąży byłam pewna cały czas, że właśnie dostałam okres bo bolało identycznie. Póki nie plamisz to jest ok. Idź jutro na betę ponowna i będziesz spokojna 😉

Mi nie zależy. Cieszę się że nie muszę kłamać i mam czyste sumienie. Nie lubię kłamać. Niepotrzebne to by było. Powiedziałam że Jestem w ciazy i tyle! Jak będę miała urodzić to dziecko to urodze i wszystko będzie dobrze A jak nie to wrócę Do pracy A jak mnie zwolni to mnie zwolni! [emoji4] Znajdę coś innego [emoji4]
kochana praca to tylko dodatek do zycia, nic wiecej!!! fajnie jak jest taka co sie ja lubi ale dla mnie wazne, zebym gdy z niej wyjde nie musiala o niej myslec ani sie stresowac ze znow musze tam pojsc. Twoje zycie to Twoj małż, demk i teraz dzidzius. bardzo dobrze, ze nie dopuszczasz zlych mysli! pozytywne nastawienie jest bardzo wazne!

Hej. Ja mam 20dc i na dole boli jakby było tam mnóstwo baloników i niektóre strzelają hehe ostatnio miałam tak w tamtym roku jak jeszcze nie wiedziałam że mam PCOS.
Tak się zastanawiam czy jest możliwe żeby owulacja była zaraz po miesiączce albo że został duży pęcherzyk z poprzedniego cyklu i pękł bo szczerze odkąd lecze się nie miałam takich objawów wogole.

Już znowu zaczynam się martwić [emoji58]
Verona może ja nie mam 40 cs za sobą, ale jedno czego mnie nauczyła ta biochemiczna to chozbys czasem robiła wszystko co się tylko da to jeśli ma być źle to będzie, a z drugiej nawet jak poszlajejesz na początku to jak ma być dobrze i tak będzie. Są rzeczy na które nie mamy wpływu.
O ile na wyniki hormonów itd możemy wpływać lekami to już na samo powstawanie życia wpływu nie mamy
Naszą rola kończy się seksie. Dalej musi dziać się samo, jako osoba po stracie (pierwsza w życiu ciąża, pierwsze dwie kreski) mogę Ci powiedzieć że teraz więcej rozumiem. Pamiętaj są rzeczy ponad nami, bedzie dobrze bo wszystkie w to wierzymy i choćby nie wiem co się działo jesteśmy z Tobą, prawda dziewczyny?

Musi być dobrze nie ma innej opcji! [emoji7] Ona jest zje...na i to porządnie! MUSIMY iść radę na mamy październikowe tam rozkrecimy balet [emoji4]
Ktora jest beznadziejna [emoji14] Twoja szefowa to istna menda :) czyli w sumie tak na prawde niewiele ryzykujesz. Musi byc dobrze i czekam na jutrzejsza betę :)

reklama
Do góry