Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Noo to życzę abyś jak najszybciej zobaczyła magiczne llDopiero zaczęliśmy starania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo to życzę abyś jak najszybciej zobaczyła magiczne llDopiero zaczęliśmy starania
Jak tam po pobraniu? Żyjesz? Kiedy wyniki będą?Jasne witaj
W sumie punkt do 11.30 wyniki on line wiec pewbie kolo 14-15...Jak tam po pobraniu? Żyjesz? [emoji2] Kiedy wyniki będą?
Powiedz że masz grypę. Cokolwiek jak dla mnie mówienie przed biciem serduszka to głupota. Ale oczywiście decyzja należy do CiebieAaaa... to spoko [emoji4] Ja muszenpwkeidzic jej czemu mnie ni będzie. Powiem jej że idę na l4 bo jest w ciazy i że od jutra ni3 ma mnie w pracy. Bo innego rozwiązania nie widze
Nie martw się będzie ok zobaczysz a nawet jeśli okaże się, że nic z tego to nie zalamuj się kobito... Widziam wczoraj, że mąż próbował ostudzić Twój zapał (o ile nie myle osób) ale uwierz, że przecież on nie robi tego złośliwie też, nie chce po prostu bys później bardziej cierpiała... Trzymam kciuki aby Twoja beta była piękna i wysokaNie zyje wlasnie bede pytac tylkk kolejka sie zrobila
A ja moje drogie przed pracą zaszłam do apteki po test ciążowy [emoji1745] grupowa legenda głosi, że jak się testuje to okres przychodzi, a że @ jeden dzień się spóźnia (co mi wcale nie na rękę bo ja urlop się wybieram) to zobaczymy czy wywołam wilka z lasu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pierwszy raz tak miałam dlatego trochę się przestraszyłam tak szczerze mówiącPlamienie się czasem pojawia w okolicach owulacji.
Laski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę [emoji134]