reklama
Verona26
Fanka BB :)
U mnie dopiero 27 więc testy wychodziły po czasie pojechalam na bete [emoji4]
Coś pięknego z rana taka informacja! Ciągle miałam nadzieję, że Ci się uda[emoji173]
Ja na razie mogę powiedzieć tyle, że nie dostałam @ I przestał mnie boleć brzuch.
Który dc u Ciebie? U mnie 32dc
sundee23
Życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego ❤U mnie dopiero 27 więc testy wychodziły po czasie pojechalam na bete [emoji4]
sundee23
A gdzie pracujesz kochana? Nie stresuj się!Ja pierdziele narzygam tam na nich dzisiaj... [emoji2961] Ale mnie mdli mosz kurde...
@Verona26
Verona po co ty tak analizujesz wszystko . Co robić ty tylko ty znasz swoją pracę jeśli uważasz ze masz za ciężko idziesz na l4 bo masz srake lub cie zyga i po problemie. Dziewczyny ci tu piszą dobrze nie stresuj się bo to ci bardziej szkodzi niż to 10h w pracy . A mówić w pracy o ciąży z tak niska beta od ciebie zależy ale moim zdaniem za wczas . Lepiej skłam ze coś innego jest i po problemie
Verona po co ty tak analizujesz wszystko . Co robić ty tylko ty znasz swoją pracę jeśli uważasz ze masz za ciężko idziesz na l4 bo masz srake lub cie zyga i po problemie. Dziewczyny ci tu piszą dobrze nie stresuj się bo to ci bardziej szkodzi niż to 10h w pracy . A mówić w pracy o ciąży z tak niska beta od ciebie zależy ale moim zdaniem za wczas . Lepiej skłam ze coś innego jest i po problemie
Verona26
Dziekuje kochana. Na poczcie...
A gdzie pracujesz kochana? Nie stresuj się!
Rozumiem.On nie mówi, że to standard, mówi, że ewidentnie coś jest nie tak, bo to nie może być przypadek (3biochem+2poronienia), ale mówi też, że miał pacjentke po 10ciu poronieniach, a teraz ma zdrowe dziecko.. W pewnym momencie (przynajmniej mi) jest lżej ze świadomością, że nie tylko ja jestem jakaś "wadliwa" i nie tylko ja tak cierpię, choć mam pełną świadomość, że to marne pocieszenie...
Sama nie wiem czego chce od lekarza. Chyba tego aby nie czuła się przy nim nie swojo i dał mi leki i dbał jak by się coś działo. Itd.
Poczytam sobie o nim i może się skusze.
Byłam u dr która przyjela mnie ja ujastku przy pierwszym zabiegu i tak pozytywnie mnie zaskoczyła że stwierdziłam że jak będę w kolejnej ciąży to idę do niej. Poszłam i żałuję. Na NFZ kobieta cud, a prywatnie straszydło. Nie wiem może miała zły humor, może nie polubiła mnie a może taka już jest. Nie wyolbrzymiam bo mąż byl ze mną na wizycie i w końcu musiał jej powiedzieć aby już się zamkła (oczywiście ładniej) bo ja już nie dałam rady jej słychać.
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
reklama
locala
[emoji1364][emoji1364]
Trzymajcie kciuki za poranną bete dygam sie ale dam rade i wyjdzie na moje [emoji23]