reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej Dziewczyny!
Dołączam do Was kochane.. od 2 lat z mężem staramy się o dziecko... od wczoraj robię testy i wychodzą po paru minutach bardzo blade drugie kreski. Myślicie że to może być wczesna ciąża? Pozdrawiam!!! Zobacz załącznik 1072417
Myślę że tak. Mi też tak wychodziły na poczatku w pierwszej ciąży. A robiłam na samym początku spodziewanej miesiączki. Zrób jeszcze raz za kilka dni. ☺️

reklama
Witam. Was u mnie dziś bez zmian. 25 dc. mam tylko ból cycków które bolą od pachy całe i najbardziej do góry A nie na dole jak zawsze. Trochę mięśnie. A tak po za tym to nic mi nie jest. Nadal czekam na okres!
I gratuluję wszystkich dwóch kreseczek dzisiaj! [emoji173][emoji7] Może znów zacznie się jakąś dobrą passa! Oby! [emoji173][emoji173][emoji173]

Hahaha:D jezu jak mi w brzuchu burczy.... a jeszcze nie wiadomo czy mnie juz przyjmie czy mam czekac bo ktos na zdjecie szwow przyjechal.... niw wyrobie na reszte egzaminow chyba :(
Hahaha[emoji173][emoji23] Gdzieś czytałam.ze może się krew z nosa pojawić Ale nie wiem czy w implantacje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]

Nie wytrzymałam zrobiłam test dzisiaj rano bo 10dpo. Ale dziwna sytuacja. Chyba gowniane te testy z Allegro. Jak zaczęło się zabarwiac pojawiła się gruba druga kreska bardzo wyraźna A za chwilę zaczęła zanikac i teraz jest tak delikatna że jej WGL nie widać. Pierwszy raz mam taka sytuację. Co za felerne gowno! Jest taka delikatna że uznaje za negatyw i ładuje w koszu!

Nie wytrzymałam zrobiłam test dzisiaj rano bo 10dpo. Ale dziwna sytuacja. Chyba gowniane te testy z Allegro. Jak zaczęło się zabarwiac pojawiła się gruba druga kreska bardzo wyraźna A za chwilę zaczęła zanikac i teraz jest tak delikatna że jej WGL nie widać. Pierwszy raz mam taka sytuację. Co za felerne gowno! Jest taka delikatna że uznaje za negatyw i ładuje w koszu!
Zanim wyrzucisz to pokaż!!

Dawaj fotkę, ocenimy😉

Dajcie spokój! Już to wrzuciłam bo w takie cienie których prawie nie widać nie wierzę! Tylko dziwne że kurde najpierw widziałam 2 kreski, normalnie były dwie A później jak na zniknęła [emoji848] Szkoda że zdjęcia nie zrobiłam szybko jak były dwie. Już byłam pewna że poztywany A tu dupa [emoji58]

reklama
Dajcie spokój! Już to wrzuciłam bo w takie cienie których prawie nie widać nie wierzę! Tylko dziwne że kurde najpierw widziałam 2 kreski, normalnie były dwie A później jak na zniknęła [emoji848] Szkoda że zdjęcia nie zrobiłam szybko jak były dwie. Już byłam pewna że poztywany A tu dupa [emoji58]
Jutro rano rób następny, może coś jest na rzeczy🤔

Do góry