reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie też szwankuje immunologia. Mam skierowanie właśnie na badania w kierunku poronienia, koszt tych badań jest bardzo duży dlatego jeszcze chwilę zajdzie zanim je zrobię.
Heparyna, że względu na lepsze ukrwienie macicy, lepszego przepływy.. niestety muszę płacić 100%, bo nie mam ani zespołu antyfosfolipidowgo, ani zakrzepicy, choć mam mutację MTHFR homozygotyczna, więc niektórzy uważają że ona może powodować jakieś zmiany w krzepliwości.. a steryd, żeby osłabić układ immunologiczny, trochę go oszukać, żeby nie odrzucał zdrowego dzidziusia. Bo ja robiłam raz badania i okazało się, że poroniłam całkiem zdrowego synka.

reklama
nie :) testy owulacyjne maja wklady, ktore sobie wyciagasz, nic nie musisz rozbierac, psuc :) kreseczki zawsze maja 2, bez wzgledu na to czy jest owu czy cykl bezowulacyjny. . prosze wyprobuj je najpierw a potem mow z czego nie jestes zxadowolona bo dla mnie rozmowa o zlej jakosci testow, z kims kto nigdy ich nie wyprobowal, nie ma zadnego sensu... jedyny Twoj argument bo Ty kogos tam widzialas i to na testach ciazowych ... sprobuj, wtedy mozemy dokonczyc rozmowe :) tymczasem milego dnia :)
Takie same działanie czyli sczytywanie z pasków. Widziałam te błędy więc postanowiłam napisać, jeżeli Ty chcesz polecać polecaj. Super, ale ja mogę mieć swoje zdanie na ten temat. Również życzę miłego dnia

U mnie też szwankuje immunologia. Mam skierowanie właśnie na badania w kierunku poronienia, koszt tych badań jest bardzo duży dlatego jeszcze chwilę zajdzie zanim je zrobię.
Ja powiem szczerze że wierze w cud i jeszcze czekam z kolejnymi badaniami już u takich konkretnych specjalistów jak np. dr Malinowski z Łodzi, czy Przybycień.. Tylko u nich takie badania to koszt ponad 6000 zł 😭😭

Ja powiem szczerze że wierze w cud i jeszcze czekam z kolejnymi badaniami już u takich konkretnych specjalistów jak np. dr Malinowski z Łodzi, czy Przybycień.. Tylko u nich takie badania to koszt ponad 6000 zł 😭😭
Ja liczę na cud że te pobolewanie co mi się właśnie zaczęło to nie na @ ! No nie może przyjść w tym cyklu po prostu nie może !!!🥺

Hej..
Psychicznie chyba dobrze.
Fizycznie ciut gorzej.
Do wczoraj krwawilam, dzisiaj juz chyba jakies resztki bo brazowo ze mnie leci.
Mdli mnie co wieczor, jesc cos nie moge. Nie wiemwiem czy to ma jakis zwiazek.
Mam nadzieję ze jeszcze pare dni i przejdzie
przejdzie... to duzy szok dla organizmu, do tego spora utrata krwi. zrob sobie morfologie juz po, zeby zobaczyc jak zelazo i inne parametry bo latwo o anemie. mysl pozytywnie kochana!!! trzymaj sie cieplutko! wymyslilas cos na walentynki?

reklama
Do góry