olaaa7
Fanka BB :)
SuperByłam dzisiaj u ginekologa, za wcześnie zeby cos bylo widać ale jest pecherzyk ciazowy, dostałam zastrzyki neoparin, luteine, kwas foliowy i mam czekac na wizyte 21 luty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperByłam dzisiaj u ginekologa, za wcześnie zeby cos bylo widać ale jest pecherzyk ciazowy, dostałam zastrzyki neoparin, luteine, kwas foliowy i mam czekac na wizyte 21 luty
Tylko ze w listopadzie czulam sie ok. A teraz zupelnie inaczej...przejdzie... to duzy szok dla organizmu, do tego spora utrata krwi. zrob sobie morfologie juz po, zeby zobaczyc jak zelazo i inne parametry bo latwo o anemie. mysl pozytywnie kochana!!! trzymaj sie cieplutko! wymyslilas cos na walentynki?
A jak tam wpłacić ? Bo z pitow 1%to w lutym dopieroKurczę mam prośbę. Fundacja Rodzin Adopcyjnych i IOP są bliskie mojemu sercu. A możliwe, że wszystko trafi szlag bo mają jakieś zawirowania administracyjne. A co za tym idzie = brak kasy. Nawet jak problem się rozwiąże na dniach to kasa fizycznie będzie za 2 miesiące. A tam 20 dzieci pod stałą opieką specjalistyczną.
Więc jak ktoś może niech pomoże. Choćby 20 zł...
Japierdziele zaspałamusypiajac corke sama zasnelam... A właśnie zaczęła się owulacja. Prawy tym razem jajnik daje popalić równo
myślicie, że jak były przytulanki 19,21,22 a dziś owu to mam jakąś szansę? Czy budzić jednak męża
![]()
Witam się w 46dc. @ brak ,czuje kłucia raz z jednej raz z drugiej strony czasami po środkutestu nie robiłam ,czekam
Chodzę do lekarza prywatnie wiec on mi piszę jakie badania mam zrobić. Na NFZ w szpitalu nie próbowałam nigdy moja koleżanka czekała na NFZ 1,5 miesiąca. Zastanawiam się czy się zapisać do lekarza na NFZ i od początku zaczynać i też nie będę miała 100% pewności,że da mi to skierowanie. Chyba zrobię Prywatnie nie ma wyjścia.
Oby ten drugi był udany tak jak u mnie
Dziewczyny jeśli kropek miał na pierwszym usg wymiar 7+5 to jak sobie od daty tej wizyty odejmę te 7 tygodni i 5 dni to wyjdzie mi data zagnieżdżenia tak?
Ja powiem szczerze że wierze w cud i jeszcze czekam z kolejnymi badaniami już u takich konkretnych specjalistów jak np. dr Malinowski z Łodzi, czy Przybycień.. Tylko u nich takie badania to koszt ponad 6000 zł![]()
A na kiedy termin *@?Dzisiaj czuje jakbym miała infekcję intymną bo tak szczypiedodatkowo od kilku dni boli mnie brzuch i plecy i czuje mokro, ze ciągle myślę, że to okres już nadszedł
dzisiaj 32dc, jak myślicie zrobić jutro test czy poczekać aż okres nie nadejdzie?
Ja @ zakazuje przychodzenia do Ciebie. Tyle jej jie ma to juz niech spada na drzewo![]()
Ja już się pakuje bez kitu !Można oszaleć przy tak długim cyklu... Ja bym chyba już jechała na oddział czubków.
Cykle moje trwają 30-34 dni ostatnie trzy cykle 34dni więc powinien być okres w poniedziałekA na kiedy termin *@?
ja bym zrobilaDzisiaj czuje jakbym miała infekcję intymną bo tak szczypiedodatkowo od kilku dni boli mnie brzuch i plecy i czuje mokro, ze ciągle myślę, że to okres już nadszedł
dzisiaj 32dc, jak myślicie zrobić jutro test czy poczekać aż okres nie nadejdzie?