reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja też jestem z clear blue zadowolona. Wolę je niż te klasyczne, bo one mi dziwnie wychodzą, mimo że robiłam zawsze o tej samej porze itd.
Clear blue też nie używam ich wg tej instrukcji. Akurat mam regularne cykle i wiem mniej więcej kiedy jest owu, więc testy używam max dwa dni przed nią, żeby tylko potwierdzić. Tym sposobem kupując jeden zestaw, z 10paskami używałam go przez 3 cykle. Więc ten koszt trochę mniej boli jak się podzieli na 3[emoji23] zawsze lepiej sprawdzić na sobie czy komuś pasuje [emoji6]
Ja bym musiała z 10 robić więc wolę moje taniochy z allegro [emoji6]

Nie muszę używać żeby widzieć jak kobieta robi testy wychodzi jej negatywny, rozbiera go a tam dwie kreski. No błagam. Gdyby to było raz to ja rozumiem- może jakiś uszkodzony, ale kilkukrotnie to widziałam.w środku jest test paskowy. Płaci się tylko za napis elektroniczny tak naprawdę.
ja napisalam o testach owulacyjnych a Ty dalej o ciazowych :) jak nie mam pojecia o ciazowych to sie nie wypowiadam, jak przetestujesz owulacyjne to wtedy mozemy na ten temat porozmawiac :)

Ja też jestem z clear blue zadowolona. Wolę je niż te klasyczne, bo one mi dziwnie wychodzą, mimo że robiłam zawsze o tej samej porze itd.
Clear blue też nie używam ich wg tej instrukcji. Akurat mam regularne cykle i wiem mniej więcej kiedy jest owu, więc testy używam max dwa dni przed nią, żeby tylko potwierdzić. Tym sposobem kupując jeden zestaw, z 10paskami używałam go przez 3 cykle. Więc ten koszt trochę mniej boli jak się podzieli na 3😂 zawsze lepiej sprawdzić na sobie czy komuś pasuje 😉
dokladnie... ja wlasnie przez to, ze mialam bardzo dlugie cykle to ciezko mi bylo idealnie wstrzelic sie w owulacje ale tez testowalam zazwyczaj tak 3 dni przed. Ja uwazam, ze warte sa swojej ceny. Przede wszystkim sa dokladniejsze. Paskowymi sie wspieralam bo sa tanie i mi nie bylo ich szkoda :D zawsze lepiej miec podwojna pewnosc

reklama
Bo działanie jest takie samo? Dlatego
nie :) testy owulacyjne maja wklady, ktore sobie wyciagasz, nic nie musisz rozbierac, psuc :) kreseczki zawsze maja 2, bez wzgledu na to czy jest owu czy cykl bezowulacyjny. . prosze wyprobuj je najpierw a potem mow z czego nie jestes zxadowolona bo dla mnie rozmowa o zlej jakosci testow, z kims kto nigdy ich nie wyprobowal, nie ma zadnego sensu... jedyny Twoj argument bo Ty kogos tam widzialas i to na testach ciazowych ... sprobuj, wtedy mozemy dokonczyc rozmowe :) tymczasem milego dnia :)

Do góry