reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja też jestem z clear blue zadowolona. Wolę je niż te klasyczne, bo one mi dziwnie wychodzą, mimo że robiłam zawsze o tej samej porze itd.
Clear blue też nie używam ich wg tej instrukcji. Akurat mam regularne cykle i wiem mniej więcej kiedy jest owu, więc testy używam max dwa dni przed nią, żeby tylko potwierdzić. Tym sposobem kupując jeden zestaw, z 10paskami używałam go przez 3 cykle. Więc ten koszt trochę mniej boli jak się podzieli na 3[emoji23] zawsze lepiej sprawdzić na sobie czy komuś pasuje [emoji6]
Ja bym musiała z 10 robić więc wolę moje taniochy z allegro [emoji6]

Nie muszę używać żeby widzieć jak kobieta robi testy wychodzi jej negatywny, rozbiera go a tam dwie kreski. No błagam. Gdyby to było raz to ja rozumiem- może jakiś uszkodzony, ale kilkukrotnie to widziałam.w środku jest test paskowy. Płaci się tylko za napis elektroniczny tak naprawdę.
ja napisalam o testach owulacyjnych a Ty dalej o ciazowych :) jak nie mam pojecia o ciazowych to sie nie wypowiadam, jak przetestujesz owulacyjne to wtedy mozemy na ten temat porozmawiac :)

Ja też jestem z clear blue zadowolona. Wolę je niż te klasyczne, bo one mi dziwnie wychodzą, mimo że robiłam zawsze o tej samej porze itd.
Clear blue też nie używam ich wg tej instrukcji. Akurat mam regularne cykle i wiem mniej więcej kiedy jest owu, więc testy używam max dwa dni przed nią, żeby tylko potwierdzić. Tym sposobem kupując jeden zestaw, z 10paskami używałam go przez 3 cykle. Więc ten koszt trochę mniej boli jak się podzieli na 3😂 zawsze lepiej sprawdzić na sobie czy komuś pasuje 😉
dokladnie... ja wlasnie przez to, ze mialam bardzo dlugie cykle to ciezko mi bylo idealnie wstrzelic sie w owulacje ale tez testowalam zazwyczaj tak 3 dni przed. Ja uwazam, ze warte sa swojej ceny. Przede wszystkim sa dokladniejsze. Paskowymi sie wspieralam bo sa tanie i mi nie bylo ich szkoda :D zawsze lepiej miec podwojna pewnosc

reklama
Bo działanie jest takie samo? Dlatego
nie :) testy owulacyjne maja wklady, ktore sobie wyciagasz, nic nie musisz rozbierac, psuc :) kreseczki zawsze maja 2, bez wzgledu na to czy jest owu czy cykl bezowulacyjny. . prosze wyprobuj je najpierw a potem mow z czego nie jestes zxadowolona bo dla mnie rozmowa o zlej jakosci testow, z kims kto nigdy ich nie wyprobowal, nie ma zadnego sensu... jedyny Twoj argument bo Ty kogos tam widzialas i to na testach ciazowych ... sprobuj, wtedy mozemy dokonczyc rozmowe :) tymczasem milego dnia :)

Do góry