reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Witam się, z Wami w 24 dc wielkim bólem głowy. Ja już mam dość tych boli. Cholera jasna co się że mną dzieje! Masakra! Od 3 dni głowa boli, trochę nienormalne! Ale zaczynam czuć się @ na Maxa czyli cycki, brzuch standard[emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie tak zakłuł w niedzielę wieczorem, ciekawe czy to była owu [emoji848]
@Matka. Wariatka
Powiem Ci że chyba mnie jajnik zakuł po 22 już w pracy, takie 3 lub 4 uklucia z prawej strony miałam.
A to by się zgadzało bo w tamtym cyklu miałam chyba z lewego jajnika owu.
Czyli jeszcze dziś działanie i chyba dam chłopu odpocząć [emoji1787]

O a jaki steryd całą ciążę musisz brać ten steryd. Ja tez musze niby heparyne wyszło ci coś w DNA genetycznych ze heparyna
Ja jestem po 3 biochemicznych i 2 poronieniach w 7-9 tygodniu, no i mimo że genetyka i wszystkie badania są ok, to mam Clexane/neoparin 0.4 i encorton 5 mg od pozytywnego testu tak zapobiegawczo.. w sumie jedna ciążę donosilam na samym Clexane..

O matko i jeszcze aplikacje się upominają żebym @ zaznaczyła 🙈🙊

Załączniki

• Screenshot_2020-01-24-10-01-56-762_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2020-01-24-10-01-56-762_com.miui.home.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Wspolczuje tego bólu i sie z Toba w nim łącze. Do domu myslalam ze nie dojde dzis. Taka zawieszona w czasie i przestrzeni szłam.
Witam się, z Wami w 24 dc wielkim bólem głowy. Ja już mam dość tych boli. Cholera jasna co się że mną dzieje! Masakra! Od 3 dni głowa boli, trochę nienormalne! Ale zaczynam czuć się @ na Maxa czyli cycki, brzuch standard[emoji4]

Do góry