reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny ja jestem nienormalna 🙈🙉 Weźcie mnie ustawcie do pionu 😂 Wczoraj rano ginka powiedziała, że okres w środku już jest więc zaraz się pewnie zacznie. No ale jakoś jeszcze mi nie leci. W dodatku powiedziała że moje endometrium ma 1cm więc jest za małe na ciaze (jestem z 3 dni przed terminem @). Po tych waszych komentarzach o grubości endometrium nadal mam nadzieję na ciążę 🙈🙈🙈
ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tym endometrium... ja mialam 7mm endometrium a 5 dni pozniej okazalo sie ze ejstem w ciazy wiec 1cm jest jak najbardziej ok :)

To fakt [emoji16] zawsze jak zrobię test to @ się pojawi.
Przyjaciółka pisała mi wczoraj , że nasikala do kubeczka żeby zrobić test i nagle ból brzucha i okres. Nawet patyczka nie zdążyła zanurzyć... Masakra.
Aż się boje ze u mnie też tak będzie w niedzielę, a ja tak wierzę, w te moje czworaczki tak bardzo [emoji846][emoji6]

Dziewczyny ja jestem nienormalna [emoji85][emoji86] Weźcie mnie ustawcie do pionu [emoji23] Wczoraj rano ginka powiedziała, że okres w środku już jest więc zaraz się pewnie zacznie. No ale jakoś jeszcze mi nie leci. W dodatku powiedziała że moje endometrium ma 1cm więc jest za małe na ciaze (jestem z 3 dni przed terminem @). Po tych waszych komentarzach o grubości endometrium nadal mam nadzieję na ciążę [emoji85][emoji85][emoji85]

Musisz Kochana pamiętać, ze endometrium przed @ tez grubieje [emoji53] żeby miało się co złuszczać... Myśle, ze powinnaś zaufać w tej kwestii swojej gince, tym bardziej, ze Cię badała
Ale głowa do góry :) nie ten cykl to kolejny!

Ja dzis zrobilam :) biało az bije po oczach :) bez sensu robic wczesniej :)
Ja dziś zrobiłam 10 dni po owulacji i zobaczyłam cień cienia cienia cienia, czyli generalnie nic tam nie ma, ale wyobraźnia chyba działa 😂 Ale poszłam zrobić badanie progesteronu, homocysteiny i tsh, żeby zobaczyć jak się sprawy mają.. Tylko ja z momentem pozytywu muszę włączyć steryd plus heparynę, więc zależy mi na tym żeby jak najszybciej się dowiedzieć w razie czego ;)

Ja dziś zrobiłam 10 dni po owulacji i zobaczyłam cień cienia cienia cienia, czyli generalnie nic tam nie ma, ale wyobraźnia chyba działa 😂 Ale poszłam zrobić badanie progesteronu, homocysteiny i tsh, żeby zobaczyć jak się sprawy mają.. Tylko ja z momentem pozytywu muszę włączyć steryd plus heparynę, więc zależy mi na tym żeby jak najszybciej się dowiedzieć w razie czego ;)
O a jaki steryd całą ciążę musisz brać ten steryd. Ja tez musze niby heparyne wyszło ci coś w DNA genetycznych ze heparyna

Hmm zawsze gdy była owulacja czułam bardzo mocny ból jednego z jajników. Ból utrzymywał się cały dzień zazwyczaj. A teraz trwało to kilka h (około 4)i koniec 🙄 może jednak nie doszło do owulacji? Kurde no czemu to wszystko jest tak skomplikowane? Teraz będę chodzić i myśleć czy była czy nie było owulacji ☹️

reklama
Ja już mam dość .... Moja 45 dc. Nie czuję się ani na @ ( która niby na być sobota - niedziela) ani na ciążę ,której biel testów nie pokazuje.
Nie rozumiem , kiedyś to biel testu działała na moją macicę że zaczynała robić krwawe łzy z tęsknoty za macierzyństwem a teraz nic nawet nie mrugnela zołza ( w tym cyklu pyknelo już 6 testów 😱😱😱) .

Jutro napiszę z psychiatryka co było na obiad ;)
Haha moja macica po negatywie uroniła jedna łzę i nadal nic 😂😱

Do góry