reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
O Dara przypomniałaś mi o kawie :) A zaszaleje i sobie zrobie skoro i tak już @ przyszła [emoji28] [emoji28] .

Głupi ten okres totalnie u mnie. Poniedziałek, wtorek krwawienie. Środa cisza ( w nocy trochę plamień) i dziś znów plamienie, ale to takie różowe jest...[emoji849]
Na zdrówko!

Mnie zaczyna boleć brzuch a jestem w pracy także mam nadzieję, że do wieczora @przyjdzie

Bierzecie coś na wzrost endometrium?? Może macie jakieś sprawdzone "domowe" sposoby??

Ostro się trzeba wziąć, żeby Luty był szczęśliwy [emoji4] [emoji177]

Pol godziny to jest minimum, zaleca się żeby tabletkę brać godzinę przed posilkiem.
A mi z kolei endo powiedział że 15 minut wystarczy i że tu chodzi tak naprawdę o szybsze wchłanianie się hormonu. Jeśli zjemy za wcześnie to się po prostu dłużej będzie wchłaniać lek.. Ciekawe.. Ile. Lekarzy tyle opinii 🙄

Jak się wszystkie chwalilyscie to i ja się pochwalę A co :D
Chłop już nie bardzo może na mnie patrzeć, ale biorę go sposobami ^^
Według apki clue owu jutro, według tej dziś więc nie pozostaje nic innego jak jutro pociągnąć maraton A później co 2 dni :)
Martwię się tylko trochę o tsh bo skończyły mi się tabletki i nie szłam do rodzinnego po kolejne bo udało mi się na 3 lutego dostać do endokrynologa i kilka dni przed mam zbadać tsh ft4 i ft3 i juz chcialam na czysto, bo u mnie tarczyca kiedyś tak swirowala, że bez brania leków po 2 tyg już była w normie.
My z mężem oprócz starań weszliśmy spowrotem na dietę (mż tak zwane, poprostu wszystko normalnie tylko liczymy kalorie) i powiem wam ze w koncu nie czuje się ciągle przejedzona. Dieta od 3 dni A mnie już 1,5kg zeszło (szybko zrzucam ale też szybko przybieram taki moj urok)

Załączniki

• Screenshot_20200123-155319_My Calendar.jpg
    Screenshot_20200123-155319_My Calendar.jpg
    252 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry