Daraa_94
Fanka BB :)
Jeść też odrazu nie muszę. [emoji2368][emoji23]Tylko zastanawiam się jak z nockami, pracuje na 3 zmianyPół godzinki to takie minimum jakie należy odczekać do posiłku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeść też odrazu nie muszę. [emoji2368][emoji23]Tylko zastanawiam się jak z nockami, pracuje na 3 zmianyPół godzinki to takie minimum jakie należy odczekać do posiłku
No dobra, pianino elektroniczne, więc dalo się wcisnąć w salonie [emoji6]
Tesciowa pojechała, więc koniec opierdzielania się wieczorami, trzeba z Tolciem ganiać.
Czworaczki dzisiaj spokojne, nie mają zachcianek [emoji6][emoji6] Zobacz załącznik 1071705
Na zdrówko!O Dara przypomniałaś mi o kawie A zaszaleje i sobie zrobie skoro i tak już @ przyszła [emoji28] [emoji28] .
Głupi ten okres totalnie u mnie. Poniedziałek, wtorek krwawienie. Środa cisza ( w nocy trochę plamień) i dziś znów plamienie, ale to takie różowe jest...[emoji849]
Ja staram się rano i wieczorem a czasem łyknę 2 [emoji2960]Dziewczyny mam pytanko, bierzecie ovarin na opakowaniu pisze zeby 2 tabletki dzjennie jak bierzecie 1 rano 2 wieczorem, najlepiej zjadlabym obie na raz zebym nie zapomniala
A mi z kolei endo powiedział że 15 minut wystarczy i że tu chodzi tak naprawdę o szybsze wchłanianie się hormonu. Jeśli zjemy za wcześnie to się po prostu dłużej będzie wchłaniać lek.. Ciekawe.. Ile. Lekarzy tyle opiniiPol godziny to jest minimum, zaleca się żeby tabletkę brać godzinę przed posilkiem.
Bierzecie coś na wzrost endometrium?? Może macie jakieś sprawdzone "domowe" sposoby??
Ostro się trzeba wziąć, żeby Luty był szczęśliwy [emoji4] [emoji177]