Powiem szczerze że tak średnio pomogłaś. Odebrałas nadzieję tym które już mają pierwsze objawy ( z czworaczkami mogą być wczesniej) [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]Witajcie staraczki [emoji4][emoji4] Od jakiegoś czasu zaglądałam tutaj i czytałam wasze wypowiedzi. Staraliśmy się o ciążę 4 miesiące za każdym razem miałam wszystkie objawy ciąży, a gdy @ przyszła było wielkie załamanie. Tysiąc myśli,że coś nie tak itd. Czytałam,porównywałam swoje objawy z Waszymi ,a gdy już myślałam,że się udało wredota przyszła. W cyklu w którym się udało (Bo jestem w 4 tc [emoji3059][emoji3059]) nie czułam nic. Bolał mnie brzuch jak na @ ,ból piersi taki jak zwykle. Jedyne Co było dziwne to ból dolnej części kręgosłupa. Nie mogłam normalnie wstać z łóżka lub się położyć. W dniu spodziewanej @ dostałam plamienia( mężowi powiedziałam,że @ dostałam, bo byłam pewna,że się rozkreci) . Na drugi dzień nic. Koniec bólu brzucha i plamien. 3 dni po terminie zrobilam test i 2 tluściutkie kreski[emoji4] Wizyta u lekarza 4 tc. Teraz czekamy na kolejną wizytę na której usłyszymy bicie serca. Pisze to ponieważ sama szukałam odpowiedzi czy to ciąża,czy nie . Szukałam objawów. Życzę Wam,aby się udało i było wszystko w porządku. Mam nadzieję,że pomoglam. Trzymam kciuki mocno [emoji8] Powodzenia [emoji3059][emoji3059]
Pamiętajmy że KAŻDA ciąża jest inna i to że ktoś nie ma to nie znaczy że 100% ciąż nie będzie miało objawów i odwrotnie
Gratuluje fasolka [emoji846]