reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja jakoś w ciążę nie wierzę... Nie wiem czy by się udało
ja mysle, ze najbardziej owocne sa wlasnie takie cykle :D zrob test niedlugo... zazwyczaj jak sie bardzo czeka, wnikliwie wszystko analizuje, to okazuje sie , ze nie tym razem... wiem, bo mialam tak ponad rok chociaz ja i tak patrzac na siebie to po zrobieniu testu owu wyrzycalam go do kosza po kilku minutach, nie prowadzilam obserwacji sluzu bo moj sluz dla mnie to czarna magia hehe, nie znam sie na nim w ogole i jakos przez 35 lat jak zyje, nie zaprzyjaznilismy sie jakos bardziej doglebnie 😂 😂 😂 nie prowadzilam nawet kalendarzykaz cyklem ani nic. na jakiejs stronie, chyba t-time sprawdzalam kiedy mniej wiecej owulacja bedzie, seksy i tak z moim P. dosc czeste, jedynie co to na poczatku jak zaczelam testowac owulacyjnymi to wywieralam na niego taka dosc duza presje a potem odpuscilam...i nie mowilam mu kiedy owu heheh. przytulanki przyjemniejsze a on mniej zestresowany :D i presji nie czul :Dno i przede wszystkim warto wierzyc!!!! w koncu to ta wiara daje nam sile :)

No dobra, pianino elektroniczne, więc dalo się wcisnąć w salonie [emoji6]

Tesciowa pojechała, więc koniec opierdzielania się wieczorami, trzeba z Tolciem ganiać.

Czworaczki dzisiaj spokojne, nie mają zachcianek [emoji6][emoji6]
IMG_20200123_125034847.jpeg

reklama
Do góry