reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
ja jestem w pracy, ale też jakoś ciepło nie ma. dobrze że siedze obok kaloryfera :D ps. też bym poszła się położyć ale zco zrobić- swoje trzeba odbębnić. Byle do 15:30

No ja w domu mam dosc cieplo. Ale przez tą głowe i ogolne oslabienie to czuje sie jakbym byla na podwórku, aż oczy mnie bolą..... dawno nie czulam sie taka.... lejąca sie, wiotka i oslabiona....

Niedlugo te mozliwosci drzemek w ciagu dnia mi sie skoncza...

Dobijcie mnie ...

Zawsze może być gorzej[emoji12]

Wiadomo ale na chwile obecną to oslabienie i odczuwanie zmian pogody. Kazdy staw boli, kłuje, ciagnie, kazda żylka, kazdy organ ... jest nie do zniesienia...

Wcziraj mama moja meza na nogi postawila bo myslala ze cos sie stalo bo telefonu nie odbieralam... dzis tym bardziej sie nie doszwonia...

reklama
U mnie 40 dzień cyklu, @ spóźnia się 10 dzień a testy wciąż negatywne... Chciałam iść na betę, ale jakoś boję się rozczarowania (tak wiem, głupie) Poczekać jeszcze czy umawiać się do ginekologa?

Do góry