reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dokładnie! Super to napisałaś. Mnie osobiście drażnią teksty, że będzie dobrze, bo może właśnie nie będzie, może trzeba zmienić myślenie, że więcej dzieci mieć nie będę i zacząć normalnie żyć, nie wieczną nadzieją. Fajnie, że jest takie miejsce gdzie realnie ktoś mnie rozumie, że jak ktoś napisze, no wiem jak się czujesz, to rzeczywiście wie.
A ja napiszę, że świetnie rozumiem złość i frustrację dziewczyn, którym się nie udaje.
Łatwo jest napisać myślcie pozytywnie, będzie dobrze straty taty itd..
Łatwo... jak się JEST JUZ W CIAZY. Dla kogoś, kto kolejny raz stracił nadzieję o widzi 70 zasrana jedną kreskę to może być wręcz drazniace( z własnego doświadczenia)
Myślę że każda ma prawo ponarzekać, popłakać, napisać że już nie wierzy itd... Uważam że wręcz powinna to wyrzucić zamiast robić dobra minę do złej gry. U nikogo nigdy nie będzie tylko dobrze ani tylko źle. Chyba żadna z nas nie traci wiary skoro tu jest, ale myślę że czasami napisanie komuś masz rację to wk***jace że znowu dupa zamiast pisać będzie ok jest lepsze. Przecież żadna z nas tak naprawdę nie wie czy będzie dobrze...

ja to zmykam sie polożyc. Jest paskudna pogoda, w glowie mi sie zaczelo krecic i cmic.... i cholernie mi zimno.... wykonczy mnie ta pogoda.... jedyny plus ze chwilowo znow zgaga odpuscila :) ale znow jakby mnie cos przezuło i wypluło...

reklama
ja to zmykam sie polożyc. Jest paskudna pogoda, w glowie mi sie zaczelo krecic i cmic.... i cholernie mi zimno.... wykonczy mnie ta pogoda.... jedyny plus ze chwilowo znow zgaga odpuscila :) ale znow jakby mnie cos przezuło i wypluło...
ja jestem w pracy, ale też jakoś ciepło nie ma. dobrze że siedze obok kaloryfera :D ps. też bym poszła się położyć ale zco zrobić- swoje trzeba odbębnić. Byle do 15:30

Do góry