reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Witam W 21 dc [emoji16] 6 dpo... Cykl raczej będzie stracony bo dzisiaj nad brzuch boli... więc sądzę że okres przyjdzie szybciej. No i dzisiaj cycki nabrzmialy i delikatnie pobolewaja [emoji58]
Moze na @ ale moze cos innego, a ten cykl to mialam bardzo dziwny nie dosc ze sie przedluzal to ok 17dc tak mnie jajniki bolaly myslalam ze a moze owulacja jest ale chyba jej nie bylo przez @tez bilaly mnie piersi i brzuch tak nawet ze dwa tyg i wkoncu przyszla@. A jak bylam u gin to wyslala mnie do endokrynologia i ten nic kompletnie mi jie dal tylko zeby badania zrobic a sie jie moge na oddzial dostac masakra .

reklama
Moze na @ ale moze cos innego, a ten cykl to mialam bardzo dziwny nie dosc ze sie przedluzal to ok 17dc tak mnie jajniki bolaly myslalam ze a moze owulacja jest ale chyba jej nie bylo przez @tez bilaly mnie piersi i brzuch tak nawet ze dwa tyg i wkoncu przyszla@. A jak bylam u gin to wyslala mnie do endokrynologia i ten nic kompletnie mi jie dal tylko zeby badania zrobic a sie jie moge na oddzial dostac masakra .
jakie badania kazal zrobic? tsh, ft3, ft4?

jakie badania kazal zrobic? tsh, ft3, ft4?
Wiesz co to mialam robine teraz to juz rok bedzie wiec ro trzeba ale powiedzial ze jak pojde na oddzial na 4 dni to mi wszystko zrobia badaniaHirmonalne i maz badanie nasienia. Powiedzial zeby maz sie najpierw zbadal ale to nie tak latwo u nas bo ma taka prace glupia i ciezko tak wolne ale jakos musimy to zrobic. Tak mysle zejak teraz w nastepnym cyklu bo dopiero sie skonczyla @i nie znowu sie nie dostalam na oddzial to chyba zrobie prywatnie i juz pojde do jakiegos innego bo iuz sama jie wiem co robic. Czytam tutaj jak dziewczyny pisza to i leki maja czy mowi jakie co zrobic a ja nie wiem takie pecha mam czy co.

Wiesz co to mialam robine teraz to juz rok bedzie wiec ro trzeba ale powiedzial ze jak pojde na oddzial na 4 dni to mi wszystko zrobia badaniaHirmonalne i maz badanie nasienia. Powiedzial zeby maz sie najpierw zbadal ale to nie tak latwo u nas bo ma taka prace glupia i ciezko tak wolne ale jakos musimy to zrobic. Tak mysle zejak teraz w nastepnym cyklu bo dopiero sie skonczyla @i nie znowu sie nie dostalam na oddzial to chyba zrobie prywatnie i juz pojde do jakiegos innego bo iuz sama jie wiem co robic. Czytam tutaj jak dziewczyny pisza to i leki maja czy mowi jakie co zrobic a ja nie wiem takie pecha mam czy co.
tarczyce zbadaj bo to wazne, moze utrudniac zajscie w ciaze. same badania na tarczyce to naprawde groszowe sprawy. reszte fatycznie jak jest mozliwosc to trzeba probowac na nfz bo wszystko teraz kosztuje kolosalne pieniadze neistety

Kasia ja już Ci pisałam, też jestem olewana przez lekarzy więc jak nie ten to inny do skutku! [emoji4]

Kasia ja już Ci pisałam, też jestem olewana przez lekarzy więc jak nie ten to inny do skutku! [emoji4]
to prawda, czasem trzeba przejsc od lekarza do lekarza, zeby znalezc tego wlasciwego, ktory nie tylko bedzie patrzyl ile pacjentek dziennie przyjmuje ale wykaze troske o nasze zdrowie. ja mam wrazenie, ze takich lekarzy jest coraz mniej niestety.

U nas w tym miesiacu wyglada to tak:D

Załączniki

• Screenshot_20200121-121245_Kalendarzyk Bella.jpg
    Screenshot_20200121-121245_Kalendarzyk Bella.jpg
    191,7 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry