Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Nie trzeba zajście na macierzyńskim to najlepsza z opcji
Nie wiem czy taka najlepsza jak na miecieszyńskim sie umowa kończy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie trzeba zajście na macierzyńskim to najlepsza z opcji
Ano tak Miałam na myśli przy umowie na czas nieokreślony. U mnie laski które zaszły na macierzyńskim nie wracały do pracy nawet na 1 dzień.. Wystarczyło że podrzuciły L4 i adiosNie wiem czy taka najlepsza jak na miecieszyńskim sie umowa kończy
U mnie nic na testach nie widać a mam nadzieję ,ja jestem jakieś 6-7 dpo . Jeszcze zobaczymy grube dwie kreski zobaczysz
Ano tak Miałam na myśli przy umowie na czas nieokreślony. U mnie laski które zaszły na macierzyńskim nie wracały do pracy nawet na 1 dzień.. Wystarczyło że podrzuciły L4 i adios
Jeśli jest dwucyfrowy to jest ok i świadczy o przebytej owulacjiOh mam nadzieje... ale jakos spadła mi motywacja [emoji23][emoji23][emoji23]
A orientujecie się jaki powinien być progesteron po owu?
Nie dziękuję żeby nie zaparzyćłzy naplynely mi do oczu te szczesliwe łzy. piekna historia! czasem warto odpuscic na chwilke by marzenia znalazly sobie miejsce w naszej codziennosci na spelnienie! duzo duzo zdrowka dla Ciebie i dzidziusia! szczesliwego rozwiazania kochana!
Pamiętaj, że po urlopie macierzyńskim możesz wrócić na 7/8 etatu i wtedy pracodawca nie ma prawa zwolnić cię przez rok a jeśli to zrobi, będzie musiał wypłacić ci roczne wynagrodzenieZ tym to różnie bywa. Ja pracowałam do 25 tygodnia, aż trafiłam ns patologie ciąży z mocno skrócona szyjka i do dnia porodu praktycznie, mimo, ze byłam na L4 miałam maile i telefonu na prywatny numer i prywatna pocztę. Zawsze praca była mega ważna i teraz z perspektywy czasu mam refleksje, ze tym razem pierwszy raz w życiu pomyśle o rodzinie i jsk zajdę e ciąże to posłucham w końcu mojego gina i pójdę na wolne. Oczywiście pewnie wszyscy się obraza i być może zostanę bez pracy, mimo umowy na czas nieokreślony.. znając życie pewnue tak niefajnie mnie potraktują, chciaz pare ładnych lat zarzynalam się dla nich [emoji26]
Ja miałam 16.7Jeśli jest dwucyfrowy to jest ok i świadczy o przebytej owulacji
Jeśli jest dwucyfrowy to jest ok i świadczy o przebytej owulacji