ForgetMeeNot
Fanka BB :)
7 albo 8 dpo 16, a 14 dpo 50
To super skoczył [emoji7]
U mnie trochę za niski w takim razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 albo 8 dpo 16, a 14 dpo 50
5-6 dniA ile dpo?
Tylko to mój wynik z sierpniaSuper wynik! Ja miałam 16, a kilka dni później 50 i jest
Aaaa Może teraz jest jeszcze lepszyTylko to mój wynik z sierpnia
Coś Ty, niektóre laski w ciąży mają poniżej 20 i jest ok. Twój może jeszcze podskoczyćTo super skoczył [emoji7]
U mnie trochę za niski w takim razie
Oj liczę na toAaaa Może teraz jest jeszcze lepszy
No niestety mam rodzinę na Mazurach i gdybym zaszła w ciążę miałabym w końcu czas by móc ich odwiedzić ale kurde strach bo przecież może przyjść kontrola [emoji849] ponoć w takich przypadkach należy mieć zaświadczenie od lekarza, że zaleca on wyjazd i stan kobiety na to pozwala. Wysyłać te papiery do ZUS i pracodawcy. Przecież to chore jest lekko. Ja rozumiem, że l4 to l4 ale żeby nie moc do rodziny pojechać?
u mnie polowa znajomych., ktorzy pracuja u prywatnych przedsiebiorcow lub w sklepach maja na umowie najnizsza krajowa. tyle na konto a reszta w kopercie. przeciez to jest poj****ne!!! pracodawcy zabezpieczaja sie w ten sposob wlasnie miedzy innymi przed L4. do tego odprowadzaja mniejsze skladki. a potem sie dziwic ze emerytowi nie starcza pieniedzy na zycie i leki jak emerytura najnizsza
Kłucia chyba sa normalne w ciazy, za bardzo sie stresujesz.. Wydaje mi sie ze ta beta sie ruszy spokojnieI dziwne klucia, bóle w okolicach pepka ???
Wiem,nie moge przestac o tym myslec.Kłucia chyba sa normalne w ciazy, za bardzo sie stresujesz.. Wydaje mi sie ze ta beta sie ruszy spokojnie