reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Po pierwszym pozytywnym teście nie powinno się już robić. Może właśnie dlatego że się takie cuda dzieją
Wczoraj zdychalam bol jak na owu, a dzis mnie drugi jajnik cmil... ostatni dzien maratonu w tym miesiacu dzis z bolem kolana dodatkowo :p Testy mi sie skonczyly i nie bede sie zastanawiac :)

Jedyny minus i to co mi się nie podoba, że tam na wizycie nie robią od ręki usg, tylko dają skierowanie i trzeba się umawiać na kolejną wizytę na samo usg 😕
U mnie od ręki na wizycie robią usg w Luxmedzie. Masz inne placówki w swoim mieście? Może w każdej mają inną politykę 🤔
Ja umawiam wizytę na "konsultacja ginekolog". Ale są jeszcze opcje "konsultacja-ginekolog prowadzenie ciąży", oraz "usg tranwaginalne prowadzenie ciąży" 😜

Chociaz nastawiam sie na.najgorsze...
Kochana nie!!!! Moja mama dowiedziała się że jest w ciąży ze mną na stole operacyjnym. Skręt jajnika i powiedzieli jej że najpewniej poroni na dniach. Operacja 23pazdziernika poród przed czasem w połowie maja. 10 w skali dostałam a nie rokowałam wcale. W ciąże zaszła pod koniec września. Wszystko jest możliwe😘😘😘 póki nadzieja nie gaśnie! Nie poddawaj się

Hej!:) miałaś bardzo wysoki czy niewielkie odchylenie? I jak Twoja prolaktyna? Wiem że stres i wysiłek przed badaniem mogą podbić wynik nieznacznie stąd pytanie
Był w normie . Ogólnie sprawa wyglada tak, ze dostałam zastrzyk Ovitrelle przed owu i przez 5 dni steryd na mój wrogi śluz , po owulacji przez 10sni progesteron. Podejrzewam ze przepisał mi go na wypadek ciąży , ale powiem szczerze ze dziś u mnie 20dc , piąty dzień biorę progesteron i mam spadek nastroju straszny plus duży ból głowy i czuje jajniki. Podejrzewam ze to po progesteronie...

reklama
Cześć dziewczyny tak teraz myślałam i doszłam do wniosku że te krwawienie jednodniowe w 21dc to chyba był okres, i teraz bym miala 12 dc.. Bo przez te kilka dni do dzisiaj zaobserwowałam u siebie śluz przezroczysty i jest go dużo, z rana jest go więcej. Co o tym myślicie?? Mogłoby tak być? Miała tak któraś z was? Mam ten śluz już z 3 dni wcześniej susza.. 🤔🤔🤔🧐

Do góry