reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja już poroniłam tyle razy, że niestety sprawdzam.. Choć ostatnio przyrosty miałam książkowe od początku aż do 30000 (robiłam chyba z 5-6 razy na zlecenie lekarza), a i tak nic nie wyszło z tego, więc generalnie też uważam że to trochę zbędne 🤷

Tak sobie myślę, że nasze mamy nie miały pojęcia co to beta i były szczęśliwsze i spokojniejsze 😉
swieta prawda!!! nasze mamy duzo nie wiedzialy a i dzieki temu mniej stresow mialy... ja jak stresowalam sie prenatalnymi, to moja mama powiedziala mi, dziecko, ja Toba w ciazy mialam 2 razy usg a zobacz jaka zdrowa jestes :D biegalam robic grupe krwi, mojego P zaciagnelam w obawie przed konfliktem a mama mi mowi ze tata juz 61 lat zyje szczesliwie nieswiadomie jaka ma grupe 😂 😂 😂

swieta prawda!!! nasze mamy duzo nie wiedzialy a i dzieki temu mniej stresow mialy... ja jak stresowalam sie prenatalnymi, to moja mama powiedziala mi, dziecko, ja Toba w ciazy mialam 2 razy usg a zobacz jaka zdrowa jestes :D biegalam robic grupe krwi, mojego P zaciagnelam w obawie przed konfliktem a mama mi mowi ze tata juz 61 lat zyje szczesliwie nieswiadomie jaka ma grupe 😂 😂 😂
Moja mama w ciąży ze mną nie miala ani jednego usg a z moim bratem raz xD

reklama
Do góry