Verona26
Fanka BB :)
U mnie ma być 28
A kiedy masz mieć okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz mieć okres?
A kiedy masz mieć okres?
Caaaly czas trzymam kciuki ze wszystko wyjdzie pomyslnie
No to rzeczywiście troszkę mały przyrost.. ale różne rzeczy się zdarzają, więc wierzę, że to w laboratorium coś nie tak.. gdyby tak było z 35-40, to już by wyglądało inaczej.. Trzymam kciuki w każdym razie za Ciebie!!!!Poniedzialek 6
Sroda 17
Piatek 25
No dlatego ja nawet nie sprawdzamTak sobie myślę, że nasze mamy nie miały pojęcia co to beta i były szczęśliwsze i spokojniejsze
swieta prawda!!! nasze mamy duzo nie wiedzialy a i dzieki temu mniej stresow mialy... ja jak stresowalam sie prenatalnymi, to moja mama powiedziala mi, dziecko, ja Toba w ciazy mialam 2 razy usg a zobacz jaka zdrowa jestes biegalam robic grupe krwi, mojego P zaciagnelam w obawie przed konfliktem a mama mi mowi ze tata juz 61 lat zyje szczesliwie nieswiadomie jaka ma grupeTak sobie myślę, że nasze mamy nie miały pojęcia co to beta i były szczęśliwsze i spokojniejsze
Moja mama w ciąży ze mną nie miala ani jednego usg a z moim bratem raz xDswieta prawda!!! nasze mamy duzo nie wiedzialy a i dzieki temu mniej stresow mialy... ja jak stresowalam sie prenatalnymi, to moja mama powiedziala mi, dziecko, ja Toba w ciazy mialam 2 razy usg a zobacz jaka zdrowa jestes biegalam robic grupe krwi, mojego P zaciagnelam w obawie przed konfliktem a mama mi mowi ze tata juz 61 lat zyje szczesliwie nieswiadomie jaka ma grupe
No jak, przecież wszędzie mówią że powinno być 130 % czyli od środy powinno być z 17 jakieś 40 i więcej