Rudaa94
Fanka BB :)
No to kij z kolanem damy radeKreska słabnie. Owulacja pewnie w najbliższych godzinach [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to kij z kolanem damy radeKreska słabnie. Owulacja pewnie w najbliższych godzinach [emoji16]
Wczoraj zdychalam bol jak na owu, a dzis mnie drugi jajnik cmil... ostatni dzien maratonu w tym miesiacu dzis z bolem kolana dodatkowo Testy mi sie skonczyly i nie bede sie zastanawiacPo pierwszym pozytywnym teście nie powinno się już robić. Może właśnie dlatego że się takie cuda dzieją
Ja chyba 5Negatyw, ale na moje oko jestem dopiero 3-4 dni po owu
Tak, sama sobie tak powedzialam porownujac bety w poprzedniej ciazyTo sama wywnioskowalas że słaby?
U mnie od ręki na wizycie robią usg w Luxmedzie. Masz inne placówki w swoim mieście? Może w każdej mają inną politykęJedyny minus i to co mi się nie podoba, że tam na wizycie nie robią od ręki usg, tylko dają skierowanie i trzeba się umawiać na kolejną wizytę na samo usg
Kochana nie!!!! Moja mama dowiedziała się że jest w ciąży ze mną na stole operacyjnym. Skręt jajnika i powiedzieli jej że najpewniej poroni na dniach. Operacja 23pazdziernika poród przed czasem w połowie maja. 10 w skali dostałam a nie rokowałam wcale. W ciąże zaszła pod koniec września. Wszystko jest możliwe póki nadzieja nie gaśnie! Nie poddawaj sięChociaz nastawiam sie na.najgorsze...
Był w normie . Ogólnie sprawa wyglada tak, ze dostałam zastrzyk Ovitrelle przed owu i przez 5 dni steryd na mój wrogi śluz , po owulacji przez 10sni progesteron. Podejrzewam ze przepisał mi go na wypadek ciąży , ale powiem szczerze ze dziś u mnie 20dc , piąty dzień biorę progesteron i mam spadek nastroju straszny plus duży ból głowy i czuje jajniki. Podejrzewam ze to po progesteronie...Hej! miałaś bardzo wysoki czy niewielkie odchylenie? I jak Twoja prolaktyna? Wiem że stres i wysiłek przed badaniem mogą podbić wynik nieznacznie stąd pytanie