Stresik jest czy będzie dobry przyrostTeraz czekamy na Twoją bete :*
reklama
Mnie nie bolą piersi w ogóle, z tym że jeszcze karmię więc może nie czuje A śluzu mam niewiele i u mnie przypomina on ten płodnyHej, czym się różni śluz przed @ od tego na początku ciąży? I czy ktoś miał ze piersi urosły ale nie bolą?
Dodulina20
Fanka BB :)
Nie dziękuję staram się nie nastawiac, że od razu się uda, ale wiadomo jak jest, mimo wszystko każda po cichu liczy na sukces.
Powodzenia i trzymam kciuki [emoji846]
Zobaczysz, że będzie dobry. Jestem pewna Zresztą będę trzymać kciukiStresik jest czy będzie dobry przyrost
Dziewczyny u mnie znów panika
dziś 20dc a rano zauważyłam różowy śluz. Już się wystraszyłam że to @ ale teraz jest cisza i spokój. Jutro idę na badania prolaktyne i progesteron. Albo to jakiś hormon szwankuje bo czy plamienie implementacyjne to może być tylko odrobina różowego śluzu?
Poza tym sahara na dole, piersi bolą -bardziej prawa, pryszcze i mdłości przy myciu zębów za każdym razem od piątku. Już nie wiem co myśleć
Dodam że w 7dc też podobne plamienie miałam, więc obstawiam jednak hormony
dziś 20dc a rano zauważyłam różowy śluz. Już się wystraszyłam że to @ ale teraz jest cisza i spokój. Jutro idę na badania prolaktyne i progesteron. Albo to jakiś hormon szwankuje bo czy plamienie implementacyjne to może być tylko odrobina różowego śluzu?
Poza tym sahara na dole, piersi bolą -bardziej prawa, pryszcze i mdłości przy myciu zębów za każdym razem od piątku. Już nie wiem co myśleć
Dodam że w 7dc też podobne plamienie miałam, więc obstawiam jednak hormony
Wesoła_Aga
Cześć,
tak nieśmiało dołączam do grupy staraczek, o ile przyjmiecie mnie do swojego grona Przed nowym rokiem podjęliśmy z narzeczonym decyzję o staraniach od stycznia, owulacja wystąpiła dokładnie w nowy rok, wyszło spontanicznie, od kilku dni mieliśmy przeczucie (nawet on większe niż ja) ze się udało, ale niestety dziś pojawiła się @ :/ także oficjalnie zabieramy się do roboty
cześć, witamy na forum
szkoda, że poprzedni cykl poszedł na straty
rok dopiero się zaczyna także głowa do góry, pierś do przodu i ani się obejrzysz juz zaraz owulka i łóżko się znów będzie trzęsło
Mrufka®®®
Ja jutro zrobię . Mam tylko Pink testSuper przyrost. Nie ma co się doszukiwać na sile nieprawidłowości [emoji846]
Wesoła_Aga
Dziewczyny, jak u Was z aktywnością fizyczna? Ćwiczycie? Ja nie ukrywam ze cwicze regularnie, ale teraz mamy myśli: ej stara 22dc, zaraz przecież implantacja
Ja do świąt ćwiczyłam a teraz dupa mi się zasiedziała - przyznaje. Kiedyś sie napewno wezmę tylko kiedy. MOże w przyszłym tygodniu jak już będzie po wyniku.
A moja trenerka zawsze mówi, żę delikatna aktywność wspomaga ruch mięśni tym także jajowody, wiec może nawet pomagać . Sama niedawno urodziła
reklama
Daraa_94
Ja teraz z 5 dni w tygodniu zmniejszyłam na 3Dziewczyny, jak u Was z aktywnością fizyczna? Ćwiczycie? Ja nie ukrywam ze cwicze regularnie, ale teraz mamy myśli: ej stara 22dc, zaraz przecież implantacja [emoji2957]