reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Co za piękne zdjęcie @Aklime :) Ja swoje chyba przywiesze na ścianie haha!
Ja poszlam dzis specjanoe do innej gin, dostalam zdj❤ wczoraj bylam u innego to tylko mnie zestresowal, wczoraj u niego mialo 5tyg+3 i 2mm.. i zadnego zdj nie dostalam. Nie zgadzalo mi sie dlatego poszlam dzis prywatnie gdzie indziej i jest tak jak byc powinno:)

reklama
Nie mam czasu niestety byc tu na bierzaco, ale pochwale sie, dzis moja dzidzia mierzyla 5.17mm ma rowno 6 tygodni i bije serduszko. Mam nadzieje, ze niedługo wszystkie z was rowniez beda mogly sie cieszyć z takich wiadomosci [emoji7]
Ale uroczo [emoji7][emoji3531] podejrzewam, że to chyba najbardziej wyczekiwane "zdjęcie" nas tu obecnych [emoji4] na kiedy termin? :)

Ja w tym cyklu zaliczyłam całe dwa razy przytulanki w okresie płodnym, choć jak widzę jak wyglądają u Was testy owu, to wcale nie jestem pewna czy owulacja w ogóle była w ten wtorek.. Od wczoraj za to przeziębienie, dziś doszedł mega katar i jakieś marne szanse czuję na powodzenie tego cyklu, ale pewnie gdzieś koło 26 jak wcześniej nie będzie @ będę testować..

Ale uroczo [emoji7][emoji3531] podejrzewam, że to chyba najbardziej wyczekiwane "zdjęcie" nas tu obecnych [emoji4] na kiedy termin? :)
Tak zdj na ktorym tak na prawde nic nie widać oprocz kropeczki, a najbardziej sie na nie czeka:) termin na 10 wrzesnia:) jak 3 dni sie spozni to bedzie na ta rocznice slubu hehe:)

Też mam nocki. Przerąbane. Człowiek chodzi jak zombiak. Ale u nas to się jeszcze da na 2-3 h oko zamknąć...

Ah czasem myśle jak walne szefowej L4 i nara baby. Już nie będziesz mi truła dupska 😅 😅 😂 😂
No u mnie nie udaje się zdrzemnąć chociaż chętnie bym oko przymknęła nie raz. Najgorzej jest pomiędzy 3-5. Zawsze mam kryzys.
Ech... L4... Jeśli się uda zajść w ciążę to i tak nie planuję na nie zbyt szybko przechodzić, bo mam fajną robotę i dobry zespół :) ale w nocy chętnie pospałabym we własnym łóżeczku 😅

Strasznie mnie korci żeby zrobić test dzisiaj.
Ale nie dość, że już jest późno, to na dodatek mam tylko Pink test, a z tego co czytałam to nie jest za bardzo wiarygodny 😤

reklama
Ach znam to uczucie, ale racjonalnie byłoby poczekać i zrobić z porannego. No, ale która starająca się myśli wówczas racjonalnie heheh

Ja? bo czekam, aż idiotka do soboty by zrobić betę a już po terminie @ i 13 dni po owu 😂 😂 . Ale mówie sobie nie, to nie teraz. znów dostaniesz w pysk. Znów wyjdzie 0,1. Na co liczysz kobieto. Odciągam za bardzo dobre myśli, bo póżniej zderzenie z rzeczywistością bywa bolesne...

Do góry