reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Co za piękne zdjęcie @Aklime :) Ja swoje chyba przywiesze na ścianie haha!
Ja poszlam dzis specjanoe do innej gin, dostalam zdj❤ wczoraj bylam u innego to tylko mnie zestresowal, wczoraj u niego mialo 5tyg+3 i 2mm.. i zadnego zdj nie dostalam. Nie zgadzalo mi sie dlatego poszlam dzis prywatnie gdzie indziej i jest tak jak byc powinno:)

reklama
Nie mam czasu niestety byc tu na bierzaco, ale pochwale sie, dzis moja dzidzia mierzyla 5.17mm ma rowno 6 tygodni i bije serduszko. Mam nadzieje, ze niedługo wszystkie z was rowniez beda mogly sie cieszyć z takich wiadomosci [emoji7]
Ale uroczo [emoji7][emoji3531] podejrzewam, że to chyba najbardziej wyczekiwane "zdjęcie" nas tu obecnych [emoji4] na kiedy termin? :)

Ja w tym cyklu zaliczyłam całe dwa razy przytulanki w okresie płodnym, choć jak widzę jak wyglądają u Was testy owu, to wcale nie jestem pewna czy owulacja w ogóle była w ten wtorek.. Od wczoraj za to przeziębienie, dziś doszedł mega katar i jakieś marne szanse czuję na powodzenie tego cyklu, ale pewnie gdzieś koło 26 jak wcześniej nie będzie @ będę testować..

Ale uroczo [emoji7][emoji3531] podejrzewam, że to chyba najbardziej wyczekiwane "zdjęcie" nas tu obecnych [emoji4] na kiedy termin? :)
Tak zdj na ktorym tak na prawde nic nie widać oprocz kropeczki, a najbardziej sie na nie czeka:) termin na 10 wrzesnia:) jak 3 dni sie spozni to bedzie na ta rocznice slubu hehe:)

Też mam nocki. Przerąbane. Człowiek chodzi jak zombiak. Ale u nas to się jeszcze da na 2-3 h oko zamknąć...

Ah czasem myśle jak walne szefowej L4 i nara baby. Już nie będziesz mi truła dupska 😅 😅 😂 😂
No u mnie nie udaje się zdrzemnąć chociaż chętnie bym oko przymknęła nie raz. Najgorzej jest pomiędzy 3-5. Zawsze mam kryzys.
Ech... L4... Jeśli się uda zajść w ciążę to i tak nie planuję na nie zbyt szybko przechodzić, bo mam fajną robotę i dobry zespół :) ale w nocy chętnie pospałabym we własnym łóżeczku 😅

Strasznie mnie korci żeby zrobić test dzisiaj.
Ale nie dość, że już jest późno, to na dodatek mam tylko Pink test, a z tego co czytałam to nie jest za bardzo wiarygodny 😤

reklama
Ach znam to uczucie, ale racjonalnie byłoby poczekać i zrobić z porannego. No, ale która starająca się myśli wówczas racjonalnie heheh

Ja? bo czekam, aż idiotka do soboty by zrobić betę a już po terminie @ i 13 dni po owu 😂 😂 . Ale mówie sobie nie, to nie teraz. znów dostaniesz w pysk. Znów wyjdzie 0,1. Na co liczysz kobieto. Odciągam za bardzo dobre myśli, bo póżniej zderzenie z rzeczywistością bywa bolesne...

Do góry