reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jeszcze troszkę brakuje do pozytywnego moim zdaniem :)
Edit. Dopiero zobaczyłam ten z załącznika i wydaje mi się mega pozytyw. Testowa ciemniejsza od kontrolnej :)

Tu ulozony jak na opakowaniu pokazane co gdzie
20200115_145123.jpg

reklama
Hej.
Miałam Wam tu nie zaśmiecać takimi problemami wątku ale myślę, że należą się wyjaśnienia ciszy z mojej strony.
Jak już pisałyśmy o tym tutaj mnóstwo razy, 2 kreseczki to dopiero początek.
Wczoraj po wizycie przepłakałam cały dzień :/ Kropka ma 3mm i bijące serduszko ale obok jest ogromny krwiak, który może zabrać to szczęście :( Jestem przykuta do łóżka , nawet oddychać mam delikatnie, nie stresować się i mieć nadzieję..

Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i podczytuję w wolnej chwili, odezwę się pewnie po wizycie prywatnej w przyszłym tygodniu, chyba że coś się szybciej wyjaśni :(
bedzie dobrze,mysl pozytywnie,trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo 🎉💕

Cześć Dziewczyny, podczytuję wątek od jakiegoś czasu, ale dziś postanowiłam do Was dołączyć.
Jestem w trakcie starań o trzeciego malucha, w tym roku kończę 35 lat, więc czas goni 😉
Mam za sobą ciążę biochemiczną w ostatnim cyklu, nie mogę przestać się tym zadręczać, chyba tylko kolejna ciąża pomoże mi znów normalnie funkcjonować. Dziś 5dc.

reklama
Do góry