Emenemsy, byłaś na pobraniu?Ładna beta ja coś zaczynam panikować przed jutrem... Niestety co do progesteronu się nie wypowiem
reklama
Byłam byłam. Zastanawiam się kiedy będę mieć wyniki, bo babeczka powiedziała że 1-3dni do tej pory zawsze miałam tego samego dnia wieczorem, więc ciekawe...Emenemsy, byłaś na pobraniu?
Powariowali chyba, tyle czekać.. Ja wczoraj robiłam w Diagnostyce koło 13, a wynik był o 19:30. Hmm, może będzie wcześniejByłam byłam. Zastanawiam się kiedy będę mieć wyniki, bo babeczka powiedziała że 1-3dni do tej pory zawsze miałam tego samego dnia wieczorem, więc ciekawe...
Rudaa94
Fanka BB :)
Ja tak samo. Raz zaszalała i maJa tak zaszła z córką [emoji16]
U mnie jest taki dzień przed naprawdę wyraźnymi krechami.Czy to pozytywny owu? Wczoraj byl bladziutki. Na stole po minucie a na bialym tle po 5 min. Zobacz załącznik 1068635
Mrufka®®®
Jeszcze troszkę brakuje do pozytywnego moim zdaniemCzy to pozytywny owu? Wczoraj byl bladziutki. Na stole po minucie a na bialym tle po 5 min. Zobacz załącznik 1068635
Edit. Dopiero zobaczyłam ten z załącznika i wydaje mi się mega pozytyw. Testowa ciemniejsza od kontrolnej
Rudaa94
U mnie jest taki dzień przed naprawdę wyraźnymi krechami.
No ja to wlasnie bez okularow ani soczewek a licze na wprawione oko kolezanek pierwszy moj na tyle wyraźn. A druga sprawa ciezko uchwycić dobre swiatlo zeby aparat współpracował
reklama
katherinnn
Według mnie to jeszcze nie pozytywCzy to pozytywny owu? Wczoraj byl bladziutki. Na stole po minucie a na bialym tle po 5 min. Zobacz załącznik 1068635