wiola0904
Fanka BB :)
rosnie!!!!!! gratulacje! to teraz juz smerfetka zeo smutkow, same radosci, zeby dobra energia udzielila sie dzidziusiowi i szybko sie rozwijal!Beta 17
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rosnie!!!!!! gratulacje! to teraz juz smerfetka zeo smutkow, same radosci, zeby dobra energia udzielila sie dzidziusiowi i szybko sie rozwijal!Beta 17
Ufffff! Cudownie że rośnieBeta 17
A u mnie dalej cisza...
Licząc od ostatniego krwawienia okres spóźniony o 1-2 dni, test ciążowy wczoraj rano negatywny (13 dni po stosunku z którego mogłoby coś być), brzuch od tygodnia pobolewa, rozpiera itp...
A jeszcze wczoraj zaczął kłuć janik i już kompletnie zwariowałam...
A ja gdzieś czytałam że beta w dniu miesiączki powinna wynosić 200. I że bardzo często dochodzi do poronienia szybkiego ze względu na niski progesteron. Doczytuje jeszcze więc poprawiajcie jak jakieś głupstwa tu pisze☺
Hej.
Miałam Wam tu nie zaśmiecać takimi problemami wątku ale myślę, że należą się wyjaśnienia ciszy z mojej strony.
Jak już pisałyśmy o tym tutaj mnóstwo razy, 2 kreseczki to dopiero początek.
Wczoraj po wizycie przepłakałam cały dzień :/ Kropka ma 3mm i bijące serduszko ale obok jest ogromny krwiak, który może zabrać to szczęście Jestem przykuta do łóżka , nawet oddychać mam delikatnie, nie stresować się i mieć nadzieję..
Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i podczytuję w wolnej chwili, odezwę się pewnie po wizycie prywatnej w przyszłym tygodniu, chyba że coś się szybciej wyjaśni
No i właśnie dlatego warto korzystać z testów[emoji4] żałuję, że dopiero teraz zaczęłam. Co prawda jeszcze nie udało mi się zajść, ale jestem dobrej myśli [emoji6]
U mnie 3 dzień szaleje @, więc jestem na samym początku cykluJa nie liczę na ten cykl WGL. Jeden stosunek był. Więc słabo to widzę [emoji58]
kochana duuuuzo duzo zdrowka dla Ciebie i dzidzi. musisz teraz byc bardzo dzielna i nie stresowac sie!!! to najwazniejsze. lez i odpoczywaj!!!! sluchaj zalecen lekarza i nie trac nadziei! zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze!Hej.
Miałam Wam tu nie zaśmiecać takimi problemami wątku ale myślę, że należą się wyjaśnienia ciszy z mojej strony.
Wczoraj po wizycie przepłakałam cały dzień :/ Kropka ma 3mm i bijące serduszko ale obok jest ogromny krwiak, który może zabrać to szczęście Jestem przykuta do łóżka , nawet oddychać mam delikatnie, nie stresować się i mieć nadzieję..
Także trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i podczytuję w wolnej chwili, odezwę się pewnie po wizycie prywatnej w przyszłym tygodniu, chyba że coś się szybciej wyjaśni
Witam :-) ja w tym roku 34 koncze..Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pyta ale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
Ja nie liczę na ten cykl WGL. Jeden stosunek był. Więc słabo to widzę [emoji58]
Ja nie liczę na ten cykl WGL. Jeden stosunek był. Więc słabo to widzę [emoji58]
Trzymam kciuki, będzie dobrze, zobaczysz ❤Hej.