Owu była 01.01. więc gdzieś 4 tydzień.. A przyrost to chodzi o beta hcg, a ja mam za wysoki progesteronA który tydzień? Gdzieś mi się obiło o uszy, że duży przyrost bHcg to bliźniaki
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
wiesiolek sam w sobie jest skarbem wplywa pozytywnie na wiele czynnikow w naszym zyciu. plus moze pomoc zajsc w ciaze. na pewno nie zaszkodzi jego branieDziewczyny słuchajcie jak to jest z tym wiesiołkiem? To prawda, że wspomaga płodność? Któraś z was to stosowała?
A progesteron po co się bada? To Też zmierze sobie w piątek. Mi apka wyliczyła niby 4t2d. Przed chwilą zrobiłam sobie test i wreszcie widzę na nim kreskęDziewczyny moje wyniki- beta 174, a progesteron 50,5 Prog powyżej normy dla I trymestru.. Czy to może oznaczać coś złego?? Dodam, że nie biorę ani dupka ani luteiny
Załączniki
wiola0904
Moja mężczyzna też bierze, bo plemniki też jakoś wspomaga
dla panow żeń-szeń jest zbawienny na plemniki
Prudence
Początkująca w BB
To samo tyczy się progesteronu, wyższe stężenie może swiadczyć o ciąży mnogiej lub (czego ci oczywiście nie życzę) o zaśniadzie np.Owu była 01.01. więc gdzieś 4 tydzień.. A przyrost to chodzi o beta hcg, a ja mam za wysoki progesteron
Żeby włączyć luteine lub duphaston jeśli okaże się za niskiA progesteron po co się bada? To Też zmierze sobie w piątek. Mi apka wyliczyła niby 4t2d. Przed chwilą zrobiłam sobie test i wreszcie widzę na nim kreskę
olaaa7
Ale ta beta nie jest jakoś specjalnie wysoka.A który tydzień? Gdzieś mi się obiło o uszy, że duży przyrost bHcg to bliźniaki
Verona26
Beznadziejne to jest [emoji23] Ja teraz wprowadziłem nie pokazuje że dzisiaj A myślę że będzie jutro wiec 15 dc. Okres wtedy powiem być 29 A nad mi pokazuje że cykl będzie trwał 33 dni A faza lutealna 19 [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam podobną sytuację tylko z dniami cyklu. Nie wiem po jakim czasie informacje się aktualizują, ale od kilku miesięcy mam cykle 32-34 dniowe a apka cały czas pokazuje okres po 30 dniach i jak tu żyć ;P Najlepszym wyjściem będą chyba testy owulacyjne
Matka. Wariatka
Będzie ok zobaczysz w następnym cyklu się uda! Teraz się zregenerujesz, odpocznij. A za chwilę znów się spróbuję i może w końcu zaskoczy I to zupełnie normalne, że o tym myślisz. Każda z nas myśli Ty to i tak twardzielka jesteś bo ja po takim plamieniu jak Twoje po owu to bym testy robiła co dziennie i to 2 razy dziennie . Tak więc cycki w przód i lecimy dalej z tematem!Tak, już lepiej Jestem osłabiona trochę jeszcze też od tego krwawienia bo dosyć silna ta @ w tym cyklu, ale już ucho nie boli, więc można żyć Trochę też powoli się wyciszam po kolejnej „porażce” w tym cyklu... Muszę odpuścić jeszcze bardziej, co z tego, że pół miesiąca o tym nie myślę jak potem przed @ ciągle tylko o tym myślę czy się udało czy nie
reklama
Ja mam identycznie jak napisałaś. Okres mam mieć 29. Owu 19/20 cykle 32/33 [emoji846]Beznadziejne to jest [emoji23] Ja teraz wprowadziłem nie pokazuje że dzisiaj A myślę że będzie jutro wiec 15 dc. Okres wtedy powiem być 29 A nad mi pokazuje że cykl będzie trwał 33 dni A faza lutealna 19 [emoji23][emoji23][emoji23]