reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny moje wyniki- beta 174, a progesteron 50,5 😯😯 Prog powyżej normy dla I trymestru.. Czy to może oznaczać coś złego?? Dodam, że nie biorę ani dupka ani luteiny
A progesteron po co się bada? 😁 To Też zmierze sobie w piątek. Mi apka wyliczyła niby 4t2d. Przed chwilą zrobiłam sobie test i wreszcie widzę na nim kreskę 🙈

Załączniki

• IMG_20200114_194819.jpg
    IMG_20200114_194819.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 113
Beznadziejne to jest [emoji23] Ja teraz wprowadziłem nie pokazuje że dzisiaj A myślę że będzie jutro wiec 15 dc. Okres wtedy powiem być 29 A nad mi pokazuje że cykl będzie trwał 33 dni A faza lutealna 19 [emoji23][emoji23][emoji23]
Mam podobną sytuację tylko z dniami cyklu. Nie wiem po jakim czasie informacje się aktualizują, ale od kilku miesięcy mam cykle 32-34 dniowe a apka cały czas pokazuje okres po 30 dniach i jak tu żyć ;P Najlepszym wyjściem będą chyba testy owulacyjne

Tak, już lepiej :) Jestem osłabiona trochę jeszcze też od tego krwawienia bo dosyć silna ta @ w tym cyklu, ale już ucho nie boli, więc można żyć :) Trochę też powoli się wyciszam po kolejnej „porażce” w tym cyklu... Muszę odpuścić jeszcze bardziej, co z tego, że pół miesiąca o tym nie myślę jak potem przed @ ciągle tylko o tym myślę czy się udało czy nie
Będzie ok zobaczysz 😘 w następnym cyklu się uda! Teraz się zregenerujesz, odpocznij. A za chwilę znów się spróbuję i może w końcu zaskoczy ❤️ I to zupełnie normalne, że o tym myślisz. Każda z nas myśli 😉 Ty to i tak twardzielka jesteś bo ja po takim plamieniu jak Twoje po owu to bym testy robiła co dziennie i to 2 razy dziennie 😂. Tak więc cycki w przód i lecimy dalej z tematem! 😘

reklama
Beznadziejne to jest [emoji23] Ja teraz wprowadziłem nie pokazuje że dzisiaj A myślę że będzie jutro wiec 15 dc. Okres wtedy powiem być 29 A nad mi pokazuje że cykl będzie trwał 33 dni A faza lutealna 19 [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam identycznie jak napisałaś. Okres mam mieć 29. Owu 19/20 cykle 32/33 [emoji846]

Do góry