Od 2 lat mam plamienia tak 2-3 dni przed @ Miałam nadzieję bo od tygodnia pobolewa mnie brzuch. Mam nadzieję że u Ciebie to była implantacjaU mnie dziś dobrze po wczorajszym plamieniu i kilku kroplach krwi na papierze Brzuch już nie boli, piesi tkliwe ale znośnie. Byłam dziś trochę rozstrzęsiona i miałam niby dużo energii, ale mało siły. Ale tak to jest dobrze Jakoś cera też się poprawiła, włosy jakieś ładniejsze [emoji23]
Plamienie nie musi zwiastować @
reklama
MamoveKate
Fanka BB :)
A ja dziewczyny mam deprechę... zawsze lubiłam „czysta biel”, ale jakoś od niedawna jej nienawidzę... poza tym dzisiaj z porannego moczu kolejny negatyw i czułam w każdym kawałku mojego ciała natarcie wstrętnej @ A teraz cisza.... głucha cisza... nic nie boli, nic nie kłuje, cycki b/z.... już mi cierpliwości na to wszystko brakuje
I pomimo tego, ze z wielka ciekawością tu co chwilkę zaglądam, czytam Was i czekam na dobre wieści, to zwyczajnie opadam z sił...
I pomimo tego, ze z wielka ciekawością tu co chwilkę zaglądam, czytam Was i czekam na dobre wieści, to zwyczajnie opadam z sił...
MamoveKate
Jak ja Kochana rozumiem ta Twoja deprechę... szczególnie dzisiaj przytulamJak tam dziewczyny? U mnie depresja, brzuch boli jak na okres i jest plamienie, także zero złudzeń
Mrufka®®®
Tule mocno ! Ja opadam z sił bo wszystkie chcemy i nie wychodzi to jest dolujace... Ale dobrze że się tu wspieramyA ja dziewczyny mam deprechę... zawsze lubiłam „czysta biel”, ale jakoś od niedawna jej nienawidzę... poza tym dzisiaj z porannego moczu kolejny negatyw i czułam w każdym kawałku mojego ciała natarcie wstrętnej @ A teraz cisza.... głucha cisza... nic nie boli, nic nie kłuje, cycki b/z.... już mi cierpliwości na to wszystko brakuje
Ostatnia edycja:
Serduszko 96
Aktywna w BB
Dziewczyny ten mój okres jest jakiś dziwny... Niby wczoraj się zaczął ale potem nic nie leciało dzisiaj też bardzo delikatnie i już praktycznie brązowe. Nie mam po co podpasek nakładać tylko jedynie wkładki na których praktycznie i tak nic nie ma. Coś wycieknie jedynie przy wizycie w toalecie.
Mikstura
Biedna Ja dostałam @ we wtorek i już mi trochę deprecha przeszła.
A ja dziewczyny mam deprechę... zawsze lubiłam „czysta biel”, ale jakoś od niedawna jej nienawidzę... poza tym dzisiaj z porannego moczu kolejny negatyw i czułam w każdym kawałku mojego ciała natarcie wstrętnej @ A teraz cisza.... głucha cisza... nic nie boli, nic nie kłuje, cycki b/z.... już mi cierpliwości na to wszystko brakuje [emoji24]
I pomimo tego, ze z wielka ciekawością tu co chwilkę zaglądam, czytam Was i czekam na dobre wieści, to zwyczajnie opadam z sił... [emoji24][emoji24][emoji24]
Matka. Wariatka
Nie łam się nawet jeśli się nie udało to uda się w następnym. Wiem, że to marne pocieszenie ale zobacz ile dziewczyn tu jest, nie jesteś sama z tym problemem. Damy radę przecież przytulam bardzo bardzo mocnoA ja dziewczyny mam deprechę... zawsze lubiłam „czysta biel”, ale jakoś od niedawna jej nienawidzę... poza tym dzisiaj z porannego moczu kolejny negatyw i czułam w każdym kawałku mojego ciała natarcie wstrętnej @ A teraz cisza.... głucha cisza... nic nie boli, nic nie kłuje, cycki b/z.... już mi cierpliwości na to wszystko brakuje
u mnie dzisiaj 17dc i dzisiaj tez dzialamy,moj juz zapowiedzial,ze nie ma odpoczynku ,dzisiaj od rana meczy mnie zgaga,co zjem,co wypije to mnie pali,ale przytulanek nie odpuszcze hihi ps.gratuluje kolejnych kreseczek i trzymam kciuki za nas wszystkie
reklama
Ja tak miałam ostatni okres, pierwsze dwa dni lekko brązowe coś i niepotrzebne tampony, nawet myślałam że może plamienie implantacyjne a 3 dnia dopiero się rozchulał tak że hoho.Dziewczyny ten mój okres jest jakiś dziwny... Niby wczoraj się zaczął ale potem nic nie leciało dzisiaj też bardzo delikatnie i już praktycznie brązowe. Nie mam po co podpasek nakładać tylko jedynie wkładki na których praktycznie i tak nic nie ma. Coś wycieknie jedynie przy wizycie w toalecie.