reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziś znowu nie mogę nic przełknąć z rana 😣 wg aplikacji jutro powinna przyjść @, ale objawy owulacji miałam zdecydowanie później.. Powinnam coś jutro protestować? 🤔😁🙈

reklama
Może głupia myśl.. Ale ile razy słyszy się o zgwalconyxh kobietach które zaszły w ciążę.. Choćby to uświadamia że niekoniecznie orgazm musi się pojawić..
Pzdr :)

Kiedy serio sex jest owszem miłym masażem. Ale to wszystko. Nawet mi się nieraz nie chce nóg rozkładać.
Oziębła jestem. :-(
Ja długo nie miałam... teraz zawsze ale to zawsze. I nie zmieniliśmy niczego!!! Tylko moja mężczyzna bardzo o to dba żeby mi było dobrze kosztem swoich uniesień czasami🤪 przyjdzie pierwszy a potem jest jak z automatu🙃

Ja jeszcze nie wiem haha ale teraz mi pokazuje że @ będzie 22 stycznia to ja

Ja 21 w dzień babci:D chyba że @ przyjdzie :/
Ja mam termin @ 15.01. Jak dobrze pójdzie, to może w dzień babci udałoby się mojej mamie przekazać wiadomość, chociaż nie wiem czy to tak szybko można u gina potwierdzić :D Ale na razie się nie nastawiam!

Też będę próbować teraz z testami owu i może jakaś suplementacja? Jakieś witaminki, kwas foliowy - cokolwiek 😃
Dla mnie teraz ginekolog polecil omegamed optima. Ale w poprzedniej ciazy bralam femibion. A kupilam cos w aptece i lykam sobie. Gdzies pare postow wyzej wrzucilam foto.

Załączniki

• 15786426779941304374663559671455.jpg
    15786426779941304374663559671455.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 46
Witam się z wami ponownie. To mój test który robiłam 3 dni temu. Wczoraj plamienie a dziś okres.
To była ciąża biochemiczna ??
Jestem 2 miesiące po łyżeczkowaniu, czy może poziom bhcg jeszcze nie spadł.
W każdym razie na nowo zaczynamy się starać. W poniedziałek ginekolog. Poproszę o badania.
W zasadzie jakbym nie spieszyła się z testem to bym nie wiedziała.
IMG_20200107_060159.jpeg

reklama
Do góry