reklama
Może głupia myśl.. Ale ile razy słyszy się o zgwalconyxh kobietach które zaszły w ciążę.. Choćby to uświadamia że niekoniecznie orgazm musi się pojawić..
Pzdr
Ja długo nie miałam... teraz zawsze ale to zawsze. I nie zmieniliśmy niczego!!! Tylko moja mężczyzna bardzo o to dba żeby mi było dobrze kosztem swoich uniesień czasami przyjdzie pierwszy a potem jest jak z automatuKiedy serio sex jest owszem miłym masażem. Ale to wszystko. Nawet mi się nieraz nie chce nóg rozkładać.
Oziębła jestem. :-(
Ja około 29 stycznia dopieroTak z ciekawosci , kto testuje na koniec miesiaca ? kto mi dotrzyma towarzystwa w stresiku ?
bleucoco
Fanka BB :)
Ja mam termin @ 15.01. Jak dobrze pójdzie, to może w dzień babci udałoby się mojej mamie przekazać wiadomość, chociaż nie wiem czy to tak szybko można u gina potwierdzić Ale na razie się nie nastawiam!Ja jeszcze nie wiem haha ale teraz mi pokazuje że @ będzie 22 stycznia to ja
Ja 21 w dzień babci chyba że @ przyjdzie :/
bleucoco
Pierwszy raz najwcześniej możesz jak najbardziej! Ale jak będzie negatywny to się nie przejmuj i powtórz po kilku dniachDziś znowu nie mogę nic przełknąć z rana wg aplikacji jutro powinna przyjść @, ale objawy owulacji miałam zdecydowanie później.. Powinnam coś jutro protestować?
Rudaa94
Dla mnie teraz ginekolog polecil omegamed optima. Ale w poprzedniej ciazy bralam femibion. A kupilam cos w aptece i lykam sobie. Gdzies pare postow wyzej wrzucilam foto.Też będę próbować teraz z testami owu i może jakaś suplementacja? Jakieś witaminki, kwas foliowy - cokolwiek
Załączniki
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
Anna 1988
Witam się z wami ponownie. To mój test który robiłam 3 dni temu. Wczoraj plamienie a dziś okres.
To była ciąża biochemiczna ??
Jestem 2 miesiące po łyżeczkowaniu, czy może poziom bhcg jeszcze nie spadł.
W każdym razie na nowo zaczynamy się starać. W poniedziałek ginekolog. Poproszę o badania.
W zasadzie jakbym nie spieszyła się z testem to bym nie wiedziała.
To była ciąża biochemiczna ??
Jestem 2 miesiące po łyżeczkowaniu, czy może poziom bhcg jeszcze nie spadł.
W każdym razie na nowo zaczynamy się starać. W poniedziałek ginekolog. Poproszę o badania.
W zasadzie jakbym nie spieszyła się z testem to bym nie wiedziała.
Rudaa94
No to i ja podobnie o ile cykl 27 dniowy mi sie utrzyma po powrocie do pracy.... bo nie zdziwie sie jak na wstępie bedzie na tyle beznadziejnie ze sie przesunie....Ja około 29 stycznia dopiero
reklama
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja: