reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Też już myślę o testach owulacyjnych. Tylko z moją fiksacją jeszcze się wkręcać w takie testy to nie wiem, czy dobry pomysł [emoji23] Ja biorę Vita-min. Jest na nich napisane 'planowanie - ciąża - karmienie' :)
Ok, to teraz bym chciała spróbować może z testami owulacyjnymi i może jakaś suplementacja? Czy testy owu się u was sprawdzają? Mają sens jeśli ja czuję zawsze owulacje? Boli mnie wtedy dość intensywnie jajnik [emoji846] ma to sens? I czy polecacie jakieś suplementy może które mogłabym sobie brać aby zwiększyć szansę na ll?

Też już myślę o testach owulacyjnych. Tylko z moją fiksacją jeszcze się wkręcać w takie testy to nie wiem, czy dobry pomysł [emoji23] Ja biorę Vita-min. Jest na nich napisane 'planowanie - ciąża - karmienie' :)
Dobrze ze przypomnialyscie bo juz mialam sie polozyc :) sniadanie i witaminki. Cos kupilam sobie ale wczoraj rozmawialam z ginem to mi wypisal Omegamed Optima gdzie raz ze nie jest do dostania w moim miescie a dwa ze jest diaaaaabelsko drogi. Ja mam cos takiego:

Załączniki

• 15786426779941304374663559671455.jpg
    15786426779941304374663559671455.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
reklama
U mnie ponoć na 16.01 :) @ 30-31.01 jeszcze az 6 dni :o no i ten cykl sprobuje testy owu :p gorzej ze na koniec miesiaca wracam do pracy po 3 miesiącach na zwolnieniu.... :( czyli znow duzo stresu i nerwow i darcia ryja.... :(
Też będę próbować teraz z testami owu i może jakaś suplementacja? Jakieś witaminki, kwas foliowy - cokolwiek 😃

Do góry