reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Białe wydaje mi się że są wszędzie na nfz płatne . Ja robiłam ciemne bo są bardziej trwałe
Nie ma czegoś takiego jak doplacanie do wypelnien czy czego kolwiek na NFZ.albo robi się dobre wypełnienie prywatnie albo nie co gorsze na fundusz,zależy od gabinetu bo w niektórych dla dzieci i kobiet w ciąży są białe ,ale materiał nie jest rewelacyjny.Jesli lekarz każe dopłacać do czegoś to gra nie fair bo sam bierze pieniądze od NFZ etu i od pacjenta:-/ taka jest prawda.

Hej dziewczyny.
Mam pytanie a tu chyba najbardziej doswiadczone :)
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Bez sensu czekać na krwawienie skoro jesteś w ciąży. Beta to potwierdza i test ciążowy.

Hej dziewczyny.
Mam pytanie a tu chyba najbardziej doswiadczone :)
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Na spokojnie 😉 powtórz sobie betę, bo może już zaczyna spadać, a może błąd w laboratorium i jednak rośnie. Przy pozamacicznej beta rośnie chyba normalnie ale pojawia się krwawienie i ból. Najlepiej robić testy w tym samym laboratorium

Jejuuu dziewczyny tak tu się zrobiło miło że bym z Wami chyba cały dzień pisała,ale muszę się brać do zycia:-) pędzę na jakieś zakupy i po dziecko do przedszkola:-)

Nie ma czegoś takiego jak doplacanie do wypelnien czy czego kolwiek na NFZ.albo robi się dobre wypełnienie prywatnie albo nie co gorsze na fundusz,zależy od gabinetu bo w niektórych dla dzieci i kobiet w ciąży są białe ,ale materiał nie jest rewelacyjny.Jesli lekarz każe dopłacać do czegoś to gra nie fair bo sam bierze pieniądze od NFZ etu i od pacjenta:-/ taka jest prawda.
Możliwe . To było 6 lat temu. Teraz tylko przeglądy robię i ewentualnie zdjęcie kamienia więc nie wiem 🤷

reklama
Do góry