Asia28BK
Fanka BB :)
W jakim wieku masz córeczkę?Też sobie zazdroszczę dobrze ze córka wyrozumiala, leży obok i ogląda grzecznie bajkę. Nawet mnie poglaskala i przykryła kocykiem ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jakim wieku masz córeczkę?Też sobie zazdroszczę dobrze ze córka wyrozumiala, leży obok i ogląda grzecznie bajkę. Nawet mnie poglaskala i przykryła kocykiem ❤
To dobrze wiedzieć, może dziś przy okazji zapytam jak to u nich wyglądaBiałe wydaje mi się że są wszędzie na nfz płatne . Ja robiłam ciemne bo są bardziej trwałe
Pisała że 5 latW jakim wieku masz córeczkę?
Ja też bym zrobiła bete,może być już spadkowa a test ja wylapuje,albo może być coś nie tak z przyrostem ale też skonsultowalabym się z innym lekarzem.Przyrost za słaby ale jest. Ja bym zrobiła jeszcze jedną betę dla porównania.
Mnie zastanawia, to że kreska na teście wyszła dobrze widoczna a wcześniej był cień.Ja też bym zrobiła bete,może być już spadkowa a test ja wylapuje,albo może być coś nie tak z przyrostem ale też skonsultowalabym się z innym lekarzem.
Nie ma czegoś takiego jak doplacanie do wypelnien czy czego kolwiek na NFZ.albo robi się dobre wypełnienie prywatnie albo nie co gorsze na fundusz,zależy od gabinetu bo w niektórych dla dzieci i kobiet w ciąży są białe ,ale materiał nie jest rewelacyjny.Jesli lekarz każe dopłacać do czegoś to gra nie fair bo sam bierze pieniądze od NFZ etu i od pacjenta:-/ taka jest prawda.Białe wydaje mi się że są wszędzie na nfz płatne . Ja robiłam ciemne bo są bardziej trwałe
Bez sensu czekać na krwawienie skoro jesteś w ciąży. Beta to potwierdza i test ciążowy.Hej dziewczyny.
Mam pytanie a tu chyba najbardziej doswiadczone
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Na spokojnie powtórz sobie betę, bo może już zaczyna spadać, a może błąd w laboratorium i jednak rośnie. Przy pozamacicznej beta rośnie chyba normalnie ale pojawia się krwawienie i ból. Najlepiej robić testy w tym samym laboratoriumHej dziewczyny.
Mam pytanie a tu chyba najbardziej doswiadczone
Jestem 9dni po spodziewanej @. Pierwsze testy wychodzily cienie na tescie superczułym.Robilam bete 2.01 91 po 48h 101. Pisalam do swojej lekarki i bez zadnych USG kaze czekac na krwawienie. A co jesli to pozamaciczna?
Dzis zrobilam test i wyszla mocniejsza kreska. To cos znaczy? Zobacz załącznik 1066079
Możliwe . To było 6 lat temu. Teraz tylko przeglądy robię i ewentualnie zdjęcie kamienia więc nie wiemNie ma czegoś takiego jak doplacanie do wypelnien czy czego kolwiek na NFZ.albo robi się dobre wypełnienie prywatnie albo nie co gorsze na fundusz,zależy od gabinetu bo w niektórych dla dzieci i kobiet w ciąży są białe ,ale materiał nie jest rewelacyjny.Jesli lekarz każe dopłacać do czegoś to gra nie fair bo sam bierze pieniądze od NFZ etu i od pacjenta:-/ taka jest prawda.
No ja muszę parę zębów zrobić a ciągle to odkładam. Nie lubię chodzić do dentysty.Możliwe . To było 6 lat temu. Teraz tylko przeglądy robię i ewentualnie zdjęcie kamienia więc nie wiem