Idź koniecznie Ja wlsnie wróciłam z przeglądu i higienizacjiNo ja muszę parę zębów zrobić a ciągle to odkładam. Nie lubię chodzić do dentysty.
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Jak tylko pomyślę o borowaniu to mnie trzesieIdź koniecznie ☺ Ja wlsnie wróciłam z przeglądu i higienizacji
Mrufka®®®
Wiem co czujesz ja też dopiero wszystko naprawilam jak już byłam w ciąży bo wcześniej się bałam . Jak miałam 13 lat to mi dentysta wyrwał ulamanego stałego zęba bez znieczulenia bo mówił że to mleczak od tamtej pory strasznie się cykam dentystyNo ja muszę parę zębów zrobić a ciągle to odkładam. Nie lubię chodzić do dentysty.
olaaa7
Ale może jeszcze nic straconego. Może jakiś błąd w laboratorium.Mam wizyte u lekarza w poniedzialek. Umowilam sie zeby byc moze zobaczyć serduszko a tu znow rozczarowanie.Oby szybko sie oczyscilo i obylo bez zabiegu.
olaaa7
Ale na nfz można robić ze znieczuleniem? Płaci się za to dodatkowo czy też jest w ramach nfz?Wiem co czujesz ja też dopiero wszystko naprawilam jak już byłam w ciąży bo wcześniej się bałam . Jak miałam 13 lat to mi dentysta wyrwał ulamanego stałego zęba bez znieczulenia bo mówił że to mleczak od tamtej pory strasznie się cykam dentysty
olaaa7
Wydaje mi się, że 3 patrząc na podane normy, nie ma tam kropek między cyframi. Może to całkiem młodziutka ciąża skoro jednak jest prawie 4? ja bym pewnie z ciekawości zrobiła znowu za 2 dni.Odebrałam wynik ale nie rozumiem to jest poprostu 3 czy 3 tys?
ja robiłam przegląd w wakacje i w międzyczasie naprawiałam stare plomby by nie robić tego w ciąży no bo przecież to miało być raz dwa okazało się że id tego czasu popsuło mi się dwa zęby! Byłam w szoku jak mi to stomatolog powiedziała ostatnio
Właśnie jutro idę na wizytę... będzie znieczulenie i zapowiedziano mi że muszę bardzo uważać na próchnice
Właśnie jutro idę na wizytę... będzie znieczulenie i zapowiedziano mi że muszę bardzo uważać na próchnice
reklama
Już się dopytalam w laboratorium 3 zhaczykiem nie 3 tys. Ostatnio miałam 0.5 więc trochę wyższa wyszlaWydaje mi się, że 3 patrząc na podane normy, nie ma tam kropek między cyframi. Może to całkiem młodziutka ciąża skoro jednak jest prawie 4? ja bym pewnie z ciekawości zrobiła znowu za 2 dni.