reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No ja muszę parę zębów zrobić a ciągle to odkładam. Nie lubię chodzić do dentysty.
Wiem co czujesz ja też dopiero wszystko naprawilam jak już byłam w ciąży bo wcześniej się bałam . Jak miałam 13 lat to mi dentysta wyrwał ulamanego stałego zęba bez znieczulenia bo mówił że to mleczak 😨 od tamtej pory strasznie się cykam dentysty

Wiem co czujesz ja też dopiero wszystko naprawilam jak już byłam w ciąży bo wcześniej się bałam . Jak miałam 13 lat to mi dentysta wyrwał ulamanego stałego zęba bez znieczulenia bo mówił że to mleczak 😨 od tamtej pory strasznie się cykam dentysty
Ale na nfz można robić ze znieczuleniem? Płaci się za to dodatkowo czy też jest w ramach nfz?

Odebrałam wynik ale nie rozumiem to jest poprostu 3 czy 3 tys?

Załączniki

• 15785747899482567294750839790605.jpg
    15785747899482567294750839790605.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 146
ja robiłam przegląd w wakacje i w międzyczasie naprawiałam stare plomby by nie robić tego w ciąży🤪 no bo przecież to miało być raz dwa🤪🤪🤪 okazało się że id tego czasu popsuło mi się dwa zęby! Byłam w szoku jak mi to stomatolog powiedziała ostatnio 😕
Właśnie jutro idę na wizytę... będzie znieczulenie i zapowiedziano mi że muszę bardzo uważać na próchnice 🥵

reklama
Wydaje mi się, że 3 patrząc na podane normy, nie ma tam kropek między cyframi. Może to całkiem młodziutka ciąża skoro jednak jest prawie 4? ja bym pewnie z ciekawości zrobiła znowu za 2 dni.
Już się dopytalam w laboratorium 3 zhaczykiem nie 3 tys. Ostatnio miałam 0.5 więc trochę wyższa wyszla

Do góry