reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, dołączyłam do grupy, ponieważ też staram się od 7 Msc o ile można to tak nazwać bo w tym czasie nie miałam ani razu stwierdzonej owulacji (pcos) brałam 4 cykle clostibelgyt ale nie reagowalam na niego kompletnie, miałam też hsg wszystko w porządku. Od października pije inofem i 27 grudnia dostałam pierwszy raz w miarę normalnie miesiączkę bo w 34 dc, wydaje mi się że to przez inofem, teraz od kolejnego cyklu mam miec zastrzyki z gonadotropiny na wywołanie owulacji, ale teraz w tym cyklu gdzie miesiączkę miałam 3 dni w 7 dc miałam silny ból jajnika plus dosłownie 2,3 krople brązowej wydzieliny jakby sluz z krwią i tak się zastanawiam czy to możliwe że to na owulacje? Trochę wcześnie, w 9dc przestało mnie boleć podbrzusze

Witamy na forum :)
Mam nadzieje, że te zastrzyki wywołają u Ciebie owulkę i bedzie wszystko pomyślnie. :)

reklama
Lubię takie historie [emoji6] W pierwszej ciąży też nie miałam większych badań, po pół roku się udało, się teraz już ponad dwa lata i nic, więc chyba musi być coś nie tak [emoji20]
Czemu długa?
Ja tez nigdy nie badalam sie, nie mialam monitoringu.
Ale we wrześniu bedac u mojego gina mowie mu ze juz 3 cykl i dupa.
A ten zebym wyluzowala, poszla z.partnerem na disco, napila.sie winka a.jak nie to w styczniu mam przyjsc i zobaczymy..
Przyszlam półtorej miesiaca później...w ciazy :D

Hej, dołączyłam do grupy, ponieważ też staram się od 7 Msc o ile można to tak nazwać bo w tym czasie nie miałam ani razu stwierdzonej owulacji (pcos) brałam 4 cykle clostibelgyt ale nie reagowalam na niego kompletnie, miałam też hsg wszystko w porządku. Od października pije inofem i 27 grudnia dostałam pierwszy raz w miarę normalnie miesiączkę bo w 34 dc, wydaje mi się że to przez inofem, teraz od kolejnego cyklu mam miec zastrzyki z gonadotropiny na wywołanie owulacji, ale teraz w tym cyklu gdzie miesiączkę miałam 3 dni w 7 dc miałam silny ból jajnika plus dosłownie 2,3 krople brązowej wydzieliny jakby sluz z krwią i tak się zastanawiam czy to możliwe że to na owulacje? Trochę wcześnie, w 9dc przestało mnie boleć podbrzusze
Mozliwe, ja po inofemie mialam w 8dc owulacje a wczesniej bezowulacyjne byly

Wczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie? :)
Piękna kreska! U mnie dzisiaj 18dc (cykle 32 dni) a owu wygląda jak poniżej... Mam nadzieję że owu zaraz się pojawi. Trochę się zmartwiłam porównując twoje testy do swoich 😟

Załączniki

• IMG_20200108_201103.jpg
    IMG_20200108_201103.jpg
    581 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry