reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A ja jestem ze 5 dni po owulacji (18 dc) i ciągle mnie boli brzuch jak do okresu tuż nad spojeniem łonowym. Miała któraś takie dziwadła??

Luteina by tak mieszała?

reklama
Powinnam dostać okres dwa dni temu . Taka mała ta beta znowu nic ☹ załamka ☹ pewnie w nocy przyjdzie @ ☹

Beta wykluczyła ciąże?

Głupi, piep... okres. Wszystko mąci w tych naszych staraniach...

Głowa do góry, wierze, że jeszcze przyjdzie na Ciebie czas a może owulacja się przesuneła kto wie...

Oczywiście ;) Zaczęłam 4 dni przed terminem @ i nic ale wtedy, jak i teraz czułam, że to jednak ciąża :)
Dajesz nadzieję, że może i moje negatywy zmienia się w pozytywny test dzięki ❤️ choć kurde sama nie wiem, jajniki bola (a nigdy wcześniej przed @ nic takiego nie miało miejsca) ale jednocześnie też pobolewa jak na @ tyle że tak pobolewa od owulacji. Od wczoraj te "lekkie skurcze" trochę przybierają na sile ale są jakby trochę inne? I zaczęła mnie właśnie ciągnąć blizna po cc 🙄 co też się nie zdarzało wcześniej ☹️ kurde chciałabym już wiedzieć i się nie martwić tym

reklama
Hej, dołączyłam do grupy, ponieważ też staram się od 7 Msc o ile można to tak nazwać bo w tym czasie nie miałam ani razu stwierdzonej owulacji (pcos) brałam 4 cykle clostibelgyt ale nie reagowalam na niego kompletnie, miałam też hsg wszystko w porządku. Od października pije inofem i 27 grudnia dostałam pierwszy raz w miarę normalnie miesiączkę bo w 34 dc, wydaje mi się że to przez inofem, teraz od kolejnego cyklu mam miec zastrzyki z gonadotropiny na wywołanie owulacji, ale teraz w tym cyklu gdzie miesiączkę miałam 3 dni w 7 dc miałam silny ból jajnika plus dosłownie 2,3 krople brązowej wydzieliny jakby sluz z krwią i tak się zastanawiam czy to możliwe że to na owulacje? Trochę wcześnie, w 9dc przestało mnie boleć podbrzusze

Do góry