reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej, dołączyłam do grupy, ponieważ też staram się od 7 Msc o ile można to tak nazwać bo w tym czasie nie miałam ani razu stwierdzonej owulacji (pcos) brałam 4 cykle clostibelgyt ale nie reagowalam na niego kompletnie, miałam też hsg wszystko w porządku. Od października pije inofem i 27 grudnia dostałam pierwszy raz w miarę normalnie miesiączkę bo w 34 dc, wydaje mi się że to przez inofem, teraz od kolejnego cyklu mam miec zastrzyki z gonadotropiny na wywołanie owulacji, ale teraz w tym cyklu gdzie miesiączkę miałam 3 dni w 7 dc miałam silny ból jajnika plus dosłownie 2,3 krople brązowej wydzieliny jakby sluz z krwią i tak się zastanawiam czy to możliwe że to na owulacje? Trochę wcześnie, w 9dc przestało mnie boleć podbrzusze

Witamy na forum :)
Mam nadzieje, że te zastrzyki wywołają u Ciebie owulkę i bedzie wszystko pomyślnie. :)

reklama
Lubię takie historie [emoji6] W pierwszej ciąży też nie miałam większych badań, po pół roku się udało, się teraz już ponad dwa lata i nic, więc chyba musi być coś nie tak [emoji20]
Czemu długa?
Ja tez nigdy nie badalam sie, nie mialam monitoringu.
Ale we wrześniu bedac u mojego gina mowie mu ze juz 3 cykl i dupa.
A ten zebym wyluzowala, poszla z.partnerem na disco, napila.sie winka a.jak nie to w styczniu mam przyjsc i zobaczymy..
Przyszlam półtorej miesiaca później...w ciazy :D

Hej, dołączyłam do grupy, ponieważ też staram się od 7 Msc o ile można to tak nazwać bo w tym czasie nie miałam ani razu stwierdzonej owulacji (pcos) brałam 4 cykle clostibelgyt ale nie reagowalam na niego kompletnie, miałam też hsg wszystko w porządku. Od października pije inofem i 27 grudnia dostałam pierwszy raz w miarę normalnie miesiączkę bo w 34 dc, wydaje mi się że to przez inofem, teraz od kolejnego cyklu mam miec zastrzyki z gonadotropiny na wywołanie owulacji, ale teraz w tym cyklu gdzie miesiączkę miałam 3 dni w 7 dc miałam silny ból jajnika plus dosłownie 2,3 krople brązowej wydzieliny jakby sluz z krwią i tak się zastanawiam czy to możliwe że to na owulacje? Trochę wcześnie, w 9dc przestało mnie boleć podbrzusze
Mozliwe, ja po inofemie mialam w 8dc owulacje a wczesniej bezowulacyjne byly

Wczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie? :)
Piękna kreska! U mnie dzisiaj 18dc (cykle 32 dni) a owu wygląda jak poniżej... Mam nadzieję że owu zaraz się pojawi. Trochę się zmartwiłam porównując twoje testy do swoich 😟

Załączniki

• IMG_20200108_201103.jpg
    IMG_20200108_201103.jpg
    581 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry