Mrufka®®®
Fanka BB :)
Ja dziś mam też tak samo ciemne a u mnie 30 DCWczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś mam też tak samo ciemne a u mnie 30 DCWczoraj kreski byly takie same, dzisiaj kontrolna ciemnieszja od testowej... Czyli owu jest dzisiaj czy dopiero bedzie?
30 DC! Ale u mnie cykle potrafią być nawet 47 dnioweHmm a który masz dc? Podobno testy owu wychodzą pozytywne w ciąży
Ciąża to chyba ponad 5 . Ale ja znawca nie jestem bo nigdy bety nie robiłamDziewczyny wynik bety 2.3 co to znaczy ? Bo w necie różnie piszą . Miała któraś z was takie coś a później bobsa ?
Beta powyżej 5 oznacza że udało sięDziewczyny wynik bety 2.3 co to znaczy ? Bo w necie różnie piszą . Miała któraś z was takie coś a później bobsa ?
Który dc? Ciąża to wynik 5 i wyżejBeta powyżej 5 oznacza że udało się
Nic nie oznacza. Nie potwierdza ciąży.To nie ja jeśli chodzi o to ale Marcela się pyta co oznacza przy 2.3
A w którym dniu cyklu jesteś?Jaki by nie był wynik daj znać i nawet jeśli by wyszedł negatyw (oby nie...) to nie zalamuj się jeszcze bo nigdy nie wiadomo! Ja tam dalej mam choćby te mini nadzieję pomimo 4 negatywów
Mi właśnie szanowny M napełnił kielonek winkiem no stres dzisiajA ja winko. Moze dzisiaj podejdzie
Oczywiście Zaczęłam 4 dni przed terminem @ i nic ale wtedy, jak i teraz czułam, że to jednak ciążaA czy w przypadku 2 ciąży robiłaś testy przed terminem @? Wychodziły Ci nagetywy?