Smerfetka94
Fanka BB :)
To normalne przed@Macie może tak że w jakiejś fazie cyklu macie wzdęcia i czujecie się takie opuchniete? Czy mi się zgrubło po świętach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To normalne przed@Macie może tak że w jakiejś fazie cyklu macie wzdęcia i czujecie się takie opuchniete? Czy mi się zgrubło po świętach
U mnie różnieCzłowiek się nakręca bo niektórym wychodzą testy kilka dobrych dni przed przewidywana @ a tu robisz bo też byś chciała zobaczyć wkoncu dwie kreski masz nadzieję a tu zong bo negatywny szkoda że nie u wszystkich to tak nie działa że pokazuje wcześniej
Wcześniej 50, teraz 75. I też jestem na Formeticu. Jak szybko udało Ci się zmniejszyć to tsh?
W moczu pojawia się później niż we krwiMyślę że na test za wcześnie stąd taki wynik. Ja jestem 3dni przed @ różowe plamienie miałam w niedziele co mogłoby sugerować zagnieżdżenie zarodka a test który dziś zrobiłam fakt faktem nie z porannego moczu ale po ponad 3godzinach nie sikania wyszedł negatywny. Pobolewa mnie brzuch i zalewa mnie momentami biały śluz pozatym nic mi wiecej nie dolega. Tylko tak się zastanawiam skoro beta HCG powinna się pojawić we krwi po 48h od zagnieżdżenia to czy jest to jednoznaczne z pojawieniem się go w moczu. Kiedyś czytałam, że od ujawnienia się w hormonu we krwii w kolejnych 48h pojawia się dopiero w moczu.
Ja w pierwszej ciąży około 10 dni po terminie @ w Tesco najtańszy test w łazience w wigilię w trakcie zakupów zrobiłam no i był pozytywny. Tylko że wtedy akurat to ciąża była nieplanowana.U mnie różnie
W 1 ciąży - 4 dni przed terminem @
W 2 ciąży - 1 dzień po terminie @
I 3 ciąża - 5 do 7 dni przed terminem @
I tylko teraz takie tłuściutkie krechy , 2 pozostałe ciąże to cienie
A czy w przypadku 2 ciąży robiłaś testy przed terminem @? Wychodziły Ci nagetywy?U mnie różnie
W 1 ciąży - 4 dni przed terminem @
W 2 ciąży - 1 dzień po terminie @
I 3 ciąża - 5 do 7 dni przed terminem @
I tylko teraz takie tłuściutkie krechy , 2 pozostałe ciąże to cienie
Hmm a który masz dc? Podobno testy owu wychodzą pozytywne w ciążyZwariowałam czy ja dopiero będę miała owulację