reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Człowiek się nakręca bo niektórym wychodzą testy kilka dobrych dni przed przewidywana @ a tu robisz bo też byś chciała zobaczyć wkoncu dwie kreski masz nadzieję a tu zong bo negatywny szkoda że nie u wszystkich to tak nie działa że pokazuje wcześniej :)
Dokładnie tak jak napisałaś 🙂

My kobiety to mamy specyficzna tendencje do doszukiwania się objawów nawet wmawiania sobie ich. W tamtym cyklu jak odstawilam antykoncepcję miałam wszystkie objawy ciążowe oprócz plamienia łącznie z mlodsciami odrzuceniem od jedzenia, fajek, alkoholu dosłownie wszystkiego byłam pewna że w ciąży jestem mialam zawroty głowy ciągle byłam zmęczona nie chciało mi się kompletnie nic . Cudowne ozdrowienie przyszło jak zrobiłam bete :D która sprowadziła mnie na ziemię swoim zawrotnym wynikiem 0.5:D

W lipcu jak pękła nam gumka dokładnie w 14dc w trakcie przerwy w stosowaniu tabletek objawow nie miałam, jednak jak zobaczyłam cień drugiej kreski w dniu spodziewanej @mimo krwawienia poleciałam na betę z wynikiem 12 zadzwoniłam do ginekolozki złota kobieta wcisnęła mnie na 21 żebym przyjechała zobaczyć co się dzieje i powiedziała tylko jedno Gośka po co ty ten test i betę robiłaś przed terminem okresu ...USG prawidłowe krwawienie typowo miesiączkowe także coś nie zaskoczyło. Szkoda tylko że ciężko wyciągnąć z tego wnioski i mimo nieprzyjemnych przeżyć dalej sie wariuje i testuje przed terminem.

reklama
Macie może tak że w jakiejś fazie cyklu macie wzdęcia i czujecie się takie opuchniete? Czy mi się zgrubło po świętach 😂

Do góry