reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wiem Kochana, ale wiesz jaką baby mają głupia psychikę. Już widziałam siebie bez włosów, w peruce... jak k tym pomyśle to aż mnie ściska. Dziękuję Wam dziewczyny za podtrzymanie na duchu bo już na serio na głowę dostawałam. [emoji173][emoji7]

Myślę tez czy ja aby tego nie miałam wcześniej A po prostu przed okresem pod wpływem hormonów po prostu się powiększyło. 100 myśli na sekundę.
Boże kochana NIE MOŻESZ WMAWIAĆ SOBIE NOWOTWORU !!! Staraj się normalnie tak jak miałaś się starać a cyckiem się nie przejmuj w tej kwestii. Później będziesz żałowała, że zmarnowałaś cykl, a okaże się, że to jakaś głupia torbiel, którą ma każda z nas.

reklama
Wiem Kochana, ale wiesz jaką baby mają głupia psychikę. Już widziałam siebie bez włosów, w peruce... jak k tym pomyśle to aż mnie ściska. Dziękuję Wam dziewczyny za podtrzymanie na duchu bo już na serio na głowę dostawałam. [emoji173][emoji7]

Myślę tez czy ja aby tego nie miałam wcześniej A po prostu przed okresem pod wpływem hormonów po prostu się powiększyło. 100 myśli na sekundę.
To drugie na 100%. Pisałam Ci już, że ja przed @ mam często takie gule w piersiach. Gdybym nie wiedziała, że to powiększone od hormonów gruczoły, to też bym myślała, że guzy.

A powiedz mi jak to wyglądało, twarde było czy miękkie? I czy bolało Cię to? Może chociaż trochę mnie pocieszysz bo ja już głowę dostaje

To wyglądał jak guz. Ja miałam
Przy kręgosłupie i rósł. Tez miałam stracha ale okazało się ze to wlasnie tłuszczak i wycięłam to w cholerę - histopat potwierdził ze jest Ok. Mój szwagier miał w brzuchu. Tez się martwił a to nic powaznego

Cześć dziewczyny jestem nowa i na wstępie pozdrawiam wszystkie forumowiczki i gratuluje przyszłym mamusiom :) Mam tez takie pytanie, miała pojawić się dziś @, regularnie przychodzi dzisiaj jej nie było jeszcze więc zrobiłam test z Rosmana wyszedł negatywny. Nie mam żadnych oznak na przyjście @ tak jak dotychczas. Jedyna różnica to taka że od dwoch dni mam strasznie metaliczny posmak w ustach. Nie wiecie czy to może być jakiś baby objaw? Może jutro zrobić test z krwi? Co myślicie? Dodam że staramy sie z mężem od 3 lat i nic....

Może poprostu inny test bardziej czuły albo wlasnie z krwi zrob

To ja bym poprosiła o progesteron na wywołanie. Nie ma sensu się tak męczyć jak cykl się aż tak wydłuża. Maksymalnie dopuszczalna długość cyklu to chyba 35 dni. Powyżej to już są jakieś odchyły od normy.
No yo chyba tak zrobie bo odzalec idzie zdazaly mi sie dluzsze ale takie to nie. Jutro dzwobie do gin i juz dziekuje ci bardzo znowu mi pomagasz 😚

reklama
No pewnie moja droga tabletki na tarczycę nie mają żadnego wpływu na kwestie hormonalne związane z PMS. Ewentualnie kwestia laktozy może wchodzić w grę, dlatego niektóre kobietki biorą Letrox zamiast Euthyroxu, bo po tym drugim źle się czuły. Ale to wtedy objawy są cały miesiąc, cały czas, od źle dobranego leku (podobnie jak w przypadku dawki), a nie tylko przez ostatnią fazę cyklu.

Ja już jedną małą paczuszkę Rafaello zjadłam, z drugą walczę, mówię jej "zaczekaj jeszcze z godzinę, bo co potem będę jadła wieczorem", no ale WOŁA MNIE JEST TAKA PYSZNA

Haha

Wariatka dziś ze mnie. Nie ma co XD

Haha, dobra jesteś :D dzięki jeszcze raz za pocieszające informacje :)

Do góry