reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kiedy będziesz testować? Ja też myślę że u mnie pojawi się @..a właściwie dzisiaj powinna się pojawić
Zatestuje jutro jak będzie negatywnie to myślę że mnie odblokuje i przyjdzie @... Nastawiłam się za bardzo na ten cykl . Piersi mnie w sumie nie bolą tylko trochę po bokach jak dotykam . Mam naprawdę wrażenie że to hsg coś mi zmieniło w organizmie szkoda tylko że nie sprawiło że zaszlam w ciążę 🤦‍♀️🤷

reklama
Czuję się dokładnie tak samo jak Ty kochana i bardzo mocno Cię teraz ściskam. Ja dziś pół dnia z zapuchniętymi oczami chodziłam od płakania, z tym, że od filmu wczorajszego haha Trzymam za Ciebie kciukasy :)

U mnie pojawiła się tkliwość piersi, jak przed chwilą zdjęłam biustonosz przed kąpielą to myślałam, że umrę z bólu. Nie bolały tak bardzo jak były w staniku. Ciągnęły jak podnosiłam ręce do góry. Teraz już jakoś się unormowało i jak nie dotykam ich to nie bolą, ale jak teraz sobie siedzę to czuję takie ukłucia w piersiach. Czasami też ukłuje mnie w podbrzuszu. Termin @ mam 12-15.10 (miałam wcześniejszą owulację w tym miesiącu).

Czekam cierpliwie i wcinam Rafaello.
Czyżby dwie kreski za rogiem...? 😏

Zatestuje jutro jak będzie negatywnie to myślę że mnie odblokuje i przyjdzie @... Nastawiłam się za bardzo na ten cykl . Piersi mnie w sumie nie bolą tylko trochę po bokach jak dotykam . Mam naprawdę wrażenie że to hsg coś mi zmieniło w organizmie szkoda tylko że nie sprawiło że zaszlam w ciążę [emoji2356][emoji1745]
To u mnie jest tak samo.. To razem jutro testujemy?

To u mnie jest tak samo.. To razem jutro testujemy?
Możemy razem będzie raźniej hehe ja już chce wiedzieć dołuje mnie to wszystko. Chciałam żeby mój synek miał rodzeństwo i myślałam że szybko pójdzie a tu już ponad rok. Nie chce żeby to trwało 5 lat jak w przypadku pierwszej ciąży:/

Możemy razem będzie raźniej hehe ja już chce wiedzieć dołuje mnie to wszystko. Chciałam żeby mój synek miał rodzeństwo i myślałam że szybko pójdzie a tu już ponad rok. Nie chce żeby to trwało 5 lat jak w przypadku pierwszej ciąży:/
Mnie też to dołuje :( ja bym chciała mieć chociaż jednego bombelka. Jeśli dostanę okres to chyba na jakiś czas dołożę starania. Wydaje mi się że jeszcze w mojej głowie jest nie do końca ułożone po poronienieniu.

Ja mam niedoczynność. Na blogu dr Magdy, fajna endokrynolog ma profil na IG tam są normy. Sama się w tym nie orientuję. Ze swoją Endo jestem w kontakcie SMS jeśli chodzi o wyniki (robię co 4 tyg. ) pisze jej co mi wyszło,a ona odp czy zmieniamy dawkę czy zostaje.
Dziękuję poczytam.

reklama
Do góry