reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kiedy będziesz testować? Ja też myślę że u mnie pojawi się @..a właściwie dzisiaj powinna się pojawić
Zatestuje jutro jak będzie negatywnie to myślę że mnie odblokuje i przyjdzie @... Nastawiłam się za bardzo na ten cykl . Piersi mnie w sumie nie bolą tylko trochę po bokach jak dotykam . Mam naprawdę wrażenie że to hsg coś mi zmieniło w organizmie szkoda tylko że nie sprawiło że zaszlam w ciążę 🤦‍♀️🤷

reklama
Czuję się dokładnie tak samo jak Ty kochana i bardzo mocno Cię teraz ściskam. Ja dziś pół dnia z zapuchniętymi oczami chodziłam od płakania, z tym, że od filmu wczorajszego haha Trzymam za Ciebie kciukasy :)

U mnie pojawiła się tkliwość piersi, jak przed chwilą zdjęłam biustonosz przed kąpielą to myślałam, że umrę z bólu. Nie bolały tak bardzo jak były w staniku. Ciągnęły jak podnosiłam ręce do góry. Teraz już jakoś się unormowało i jak nie dotykam ich to nie bolą, ale jak teraz sobie siedzę to czuję takie ukłucia w piersiach. Czasami też ukłuje mnie w podbrzuszu. Termin @ mam 12-15.10 (miałam wcześniejszą owulację w tym miesiącu).

Czekam cierpliwie i wcinam Rafaello.
Czyżby dwie kreski za rogiem...? 😏

Zatestuje jutro jak będzie negatywnie to myślę że mnie odblokuje i przyjdzie @... Nastawiłam się za bardzo na ten cykl . Piersi mnie w sumie nie bolą tylko trochę po bokach jak dotykam . Mam naprawdę wrażenie że to hsg coś mi zmieniło w organizmie szkoda tylko że nie sprawiło że zaszlam w ciążę [emoji2356][emoji1745]
To u mnie jest tak samo.. To razem jutro testujemy?

To u mnie jest tak samo.. To razem jutro testujemy?
Możemy razem będzie raźniej hehe ja już chce wiedzieć dołuje mnie to wszystko. Chciałam żeby mój synek miał rodzeństwo i myślałam że szybko pójdzie a tu już ponad rok. Nie chce żeby to trwało 5 lat jak w przypadku pierwszej ciąży:/

Możemy razem będzie raźniej hehe ja już chce wiedzieć dołuje mnie to wszystko. Chciałam żeby mój synek miał rodzeństwo i myślałam że szybko pójdzie a tu już ponad rok. Nie chce żeby to trwało 5 lat jak w przypadku pierwszej ciąży:/
Mnie też to dołuje :( ja bym chciała mieć chociaż jednego bombelka. Jeśli dostanę okres to chyba na jakiś czas dołożę starania. Wydaje mi się że jeszcze w mojej głowie jest nie do końca ułożone po poronienieniu.

Ja mam niedoczynność. Na blogu dr Magdy, fajna endokrynolog ma profil na IG tam są normy. Sama się w tym nie orientuję. Ze swoją Endo jestem w kontakcie SMS jeśli chodzi o wyniki (robię co 4 tyg. ) pisze jej co mi wyszło,a ona odp czy zmieniamy dawkę czy zostaje.
Dziękuję poczytam.

reklama
Do góry