reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Myślisz że jakbym jutro zrobiła z krwi to by wyszło? Czy za wcześnie? Bo to czekanie....... Wiem że wszystkie tu czekamy. Mąż ma jutro urodziny Boże jaką by miał niespodzianke, tak sie wkręcam że szok.

Myślisz że jakbym jutro zrobiła z krwi to by wyszło? Czy za wcześnie? Bo to czekanie....... Wiem że wszystkie tu czekamy. Mąż ma jutro urodziny Boże jaką by miał niespodzianke, tak sie wkręcam że szok.
Ja uważam, że jeśli dziś masz termin @ to badanie krwi jutro rano postawi Ci sytuację jasno bo w tym czasie jeśli ciąża jest powinna być wykryta.

reklama
Hej laski.
Ja dziś byłam u lekarza ze względu na ten guzek w piersi(choć już sama nie wiem czy on jest w piersi czy na zebrach) Nie śpię po nocach, płacze. W sumie rodzinny nie powiedział nic, mam skierowanie na usg. Dał tylko nadzieję że jeśli chodzi o niego to myśli że to jakiś wlokniak bądź torbiel, mówił że mam się nie stresować Ale tak się nie da. Iść prywatnie dopiero 16.01 także wtedy będę wiedziała coś więcej. Boję się że będę musiała zawiesić starania na jakiś czas [emoji52] Oby to nie było coś groźnego, bo w głowie mam już czarny scenariusz [emoji25]eh...
Wlasnie tak sie dzis zastanawialam co u Ciebie.

Trzymam kciuki zeby to byla pierdoła jakas ✊ daj znac co wyszlo i staraj sie myslec pozytywnie ! :)

@Milipiet gratuluję!!! 🙆‍♀️❤️
U mnie 23 dc, testy owu dalej negatywne. W sobotę i niedzielę bolało podbrzusze jak na okres, więc spodziewałam się, że może jakimś cudem @ będzie wcześniej, ale wczoraj i dzisiaj już miałam spokój. Jak okres nie przyjdzie do 40 dc to wywołuje duphastonem. Na ciążę nie liczę, bo owulacji brak 🙃 Byle tylko przeczekać te 3 miesiące na testach owu, udowodnić ginekologom, że nie mam owulacji i rozpocząć stymulacje. W sumie od początku starań nie wierzyłam, że uda mi się naturalnie, bez wspomagaczy.
Od dzisiaj włączam też dietę, żeby trochę wspomóc te moje jajniczki 😁 Zero słodyczy, alkoholu, niski IG, dużo warzyw i przypraw i większą aktywność fizyczna. Ktoś się dołącza? 😂

Dziękuję Kochana za słowa otuchy, dobrze mi to zrobiło! [emoji173]
Nie miej czarnowidztwa. Ja przechodziłam to samo . U mnie podczas pierwszego USG piersi znaleźli zmianę . Wysłali na biopsję więc ja już testament i kazałam mężowi szybko się ożenić bo jak on sam kredyt spłaci [emoji28] okazało się że to zwykły tłuszczak. Dziś nie ma po nim śladu :) zobaczysz wszystko będzie dobrze. Ściskam !

Ale kurczę u mnie to trochę zbyt twarde jest jak na zwykłe zgrubienie. Właśnie czuje guza. Ale miejmy nadzieję że będzie dobrze! Musi być! [emoji58]
To wyglądał jak guz. Ja miałam
Przy kręgosłupie i rósł. Tez miałam stracha ale okazało się ze to wlasnie tłuszczak i wycięłam to w cholerę - histopat potwierdził ze jest Ok. Mój szwagier miał w brzuchu. Tez się martwił a to nic powaznego

Tak jestem zapisana do najlepszej kliniki iść w województwie, skierował mnie tam moj lekarz rodzinny którego żona miała raka piersi i z niego wyszła [emoji4]
No wiem ale to napewno nic strasznego, idz na usg prywatnie tylko poszukaj radiologa bedziesz miec caly opis i powie ci wiecej

@Milipiet gratuluję!!! 🙆‍♀️
U mnie 23 dc, testy owu dalej negatywne. W sobotę i niedzielę bolało podbrzusze jak na okres, więc spodziewałam się, że może jakimś cudem @ będzie wcześniej, ale wczoraj i dzisiaj już miałam spokój. Jak okres nie przyjdzie do 40 dc to wywołuje duphastonem. Na ciążę nie liczę, bo owulacji brak 🙃 Byle tylko przeczekać te 3 miesiące na testach owu, udowodnić ginekologom, że nie mam owulacji i rozpocząć stymulacje. W sumie od początku starań nie wierzyłam, że uda mi się naturalnie, bez wspomagaczy.
Od dzisiaj włączam też dietę, żeby trochę wspomóc te moje jajniczki 😁 Zero słodyczy, alkoholu, niski IG, dużo warzyw i przypraw i większą aktywność fizyczna. Ktoś się dołącza? 😂
Wlacz tez inofem 2 razy dziennie albo ovarin:) polecam

Staram sie, juz trocbe wyluzowalam choc nie mowie ze na 100 %. Nie chce przestac sie starac bo może akurat ten cykl być szczęśliwy [emoji4]
Wlasnie tak sie dzis zastanawialam co u Ciebie.

Trzymam kciuki zeby to byla pierdoła jakas [emoji110] daj znac co wyszlo i staraj sie myslec pozytywnie ! :)

reklama
Do góry