reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej :) dołączam do grupy. W październiku poronienie - puste jajo plodowe. Teraz zaczynam starania o dzidzie od nowa.
Prosze o podpowiedź.. Wykonuje testy owu i wychodzą tak jak na zdjeciu.. Jak to "czytać"?

Załączniki

• received_464045897561910.jpeg
    received_464045897561910.jpeg
    71 KB · Wyświetleń: 126
reklama
Hej, Dzięki za odpowiedź. Tak też, pod koniec listopada, gdyby uznać krwawienie za poczatek cyklu to już jestem pięć i pół tygodnia bez miesiączki. Nie zabezpieczaliśmy się ale lekarz mówił że w tym miesiącu raczej się nie uda bo za cienkie endometrium. Czytałam też że do 6 tygodni pojawia się okres, mam wszystkie objawy przedokresowe ale ciągle się nie pojawił. Z drugiej strony nie chce się łudzić że nam się udało, no nic zobaczymy co będzie 😀
Robiłaś test?mi lekarka powiedziała że mogę się od razu starać, może warto sprawdzić czy coś jest na rzeczy🙂

Dziewczyny, pytanie o dupshaston. Lekarz przepisał go na regulacje cykli od 16 do 25dc. Czy wziety od 16dc moze zaburzyc owulacje, ktora ma wystapic np 18dc? Moj gin stwierdzil, ze nie, ale jak z Waszego doświadczenia?

U mnie też jest coś takiego. Niby nie boli jak do okresu, ale takie dziwne uczucie w bólu. Ja mam do testowania jeszcze ze dwa tygodnie. No to czekanie jest okropne - fakt. Oby szybko minęło.
Mam to samo ale ja testować będę jutro bo już będzie 14 dni od pregnylu . Ale nie wiem czy coś wyjdzie już . W piątek idę do ginekologa ale do tego czasu idzie oszalec 😂

reklama
A przeczucie jakieś masz dobre? Kiedy testujesz?
Ja wiedziałam od 1dc , że to będzie ten cykl i nie wiem skąd, intuicja. Nie czekałam na wynik testu tylko na 2 krechę, dziwne bardzo. Oczywiście obiecywałam sobie po listopadowym teście, że podejdę na luzie i nie będę robić nic wcześniej ale.. 24dc pierwszy pozytywny cień na chińczyku (wg OvuFriend owu w 17dc ale wg mnie owulacja była raczej w 14 albo 15 dc) ;) 25dc BetaHcg 21.6, za mną już 12 testów i 3 wyniki z krwi i nadal się boję, ciężkie te początki..
Czekam jutro na wynik Twojego testu :)

Ja we wtorek będę próbowała się dostać bo kończy mi się duphaston i nie wiem co z acardem, może uda mi się coś podejrzeć bo beta szybko przyrasta i wg obliczeń będzie już ok.1500 więc pęcherzyk powinien już się ujawnić :)
Na kiedy masz termin porodu?
Z okresu wychodzi mi 1-2 wrzesnia 😊 juz zyje tym wtorkiem i strasznie sie nie moge doczekac 😊

Do góry