Patla9393
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dołączam do grupy. W październiku poronienie - puste jajo plodowe. Teraz zaczynam starania o dzidzie od nowa.
Prosze o podpowiedź.. Wykonuje testy owu i wychodzą tak jak na zdjeciu.. Jak to "czytać"?
Robiłaś test?mi lekarka powiedziała że mogę się od razu starać, może warto sprawdzić czy coś jest na rzeczyHej, Dzięki za odpowiedź. Tak też, pod koniec listopada, gdyby uznać krwawienie za poczatek cyklu to już jestem pięć i pół tygodnia bez miesiączki. Nie zabezpieczaliśmy się ale lekarz mówił że w tym miesiącu raczej się nie uda bo za cienkie endometrium. Czytałam też że do 6 tygodni pojawia się okres, mam wszystkie objawy przedokresowe ale ciągle się nie pojawił. Z drugiej strony nie chce się łudzić że nam się udało, no nic zobaczymy co będzie
Ja miałam 7 dpo w nocy,myślałam że oszaleje, także jak później test pokazał dwie kreseczki to wiedziałam że to była implantacja, także życzę żeby to było toCzy w czasie zagnieżdzenia mogą występować lekkie skurcze? Od 2-3 dni mam takie [emoji848]
Wszystko powinno być ok ja mam od 15dc 2x1Dziewczyny, pytanie o dupshaston. Lekarz przepisał go na regulacje cykli od 16 do 25dc. Czy wziety od 16dc moze zaburzyc owulacje, ktora ma wystapic np 18dc? Moj gin stwierdzil, ze nie, ale jak z Waszego doświadczenia?
Mam to samo ale ja testować będę jutro bo już będzie 14 dni od pregnylu . Ale nie wiem czy coś wyjdzie już . W piątek idę do ginekologa ale do tego czasu idzie oszalecU mnie też jest coś takiego. Niby nie boli jak do okresu, ale takie dziwne uczucie w bólu. Ja mam do testowania jeszcze ze dwa tygodnie. No to czekanie jest okropne - fakt. Oby szybko minęło.
Hej dołączam do grupy. W październiku poronienie - puste jajo plodowe. Teraz zaczynam starania o dzidzie od nowa.
Prosze o podpowiedź.. Wykonuje testy owu i wychodzą tak jak na zdjeciu.. Jak to "czytać"?
Z okresu wychodzi mi 1-2 wrzesnia juz zyje tym wtorkiem i strasznie sie nie moge doczekacA przeczucie jakieś masz dobre? Kiedy testujesz?
Ja wiedziałam od 1dc , że to będzie ten cykl i nie wiem skąd, intuicja. Nie czekałam na wynik testu tylko na 2 krechę, dziwne bardzo. Oczywiście obiecywałam sobie po listopadowym teście, że podejdę na luzie i nie będę robić nic wcześniej ale.. 24dc pierwszy pozytywny cień na chińczyku (wg OvuFriend owu w 17dc ale wg mnie owulacja była raczej w 14 albo 15 dc) 25dc BetaHcg 21.6, za mną już 12 testów i 3 wyniki z krwi i nadal się boję, ciężkie te początki..
Czekam jutro na wynik Twojego testu
Ja we wtorek będę próbowała się dostać bo kończy mi się duphaston i nie wiem co z acardem, może uda mi się coś podejrzeć bo beta szybko przyrasta i wg obliczeń będzie już ok.1500 więc pęcherzyk powinien już się ujawnić
Na kiedy masz termin porodu?