Okey czyli pozostaje dalej czekać. Tylko czym tu głowę zająć
reklama
U
użytkownik-a
Gość
A kiedy miałaś owulacje ?U mnie kolejny test 26dc,do @5 dniZobacz załącznik 1064362
K
Katerinka80
Gość
14dc,miałam monitoring,kurcze dziś znów trochę brązowego śluzu.Jutro odstawiam luteinęA kiedy miałaś owulacje ?
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Jeśli ciemnieje.. Mi 3 chińczyki dzień przed @ w sierpniu pokazały cienie i to już takie widoczne na zdjęciach i następnego dnia okrutnie @ przylazła z przytupem :/ Dlatego teraz im nie wierzyłam Zrobiłam z rańca i od razu coś mi mignęło, powtórzyłam ok.16 i znowu cień. W szoku byłam bo z rana to był cień cienia i mimo nawodnienia nie zniknął z drugiego testu.
Ogólnie to dla mnie nowość bo te dziewczyny, które pamiętają moje wypowiedzi to wiedzą, że w obu ciążach widziałam tylko bladziochy, z drugim Synem dzień po terminie @ dopiero a tłuściochy na pamiątkę wychodziły 2 tygodnie po terminie @ A dzisiaj niby 2 dni po terminie i proszę, takie cudo!
Może bliźniaki [emoji16][emoji16]
Ale piękny ten Twój test.
Ja dziwnie się czuje, podobnie jak w poprzedniej ciąży. Dzis mam niby 38 dc ale jestem niemal pewna, ze dziś mam 8dpo wiec albo będę miała turbo @ albo jestem w ciąży
ForgetMeeNot
Tez zrobilam nie wiem po co [emoji23]
U mnie z owulacji tez powinien byc syn, a zawsze chcialam corke ech
Wg tego systemy z seksami na chłopaka to powinnam mieć syna, a mam córeczkę. Teraz jeśli będę w ciąży to z kolei seksy typowo na córę, ale co wyjdzie to się okaże.
ForgetMeeNot
Bardzo bym chciała miesiące starań,poronienie we wrześniu,stymulacja clo, może tym razem się uda
To z całych sił zaciskam kciuki za to zeby kreska pięknie ciemniala, a ba najbliższej wizycie u gina żebyś zobaczyła bijące serduszko [emoji173]️[emoji173]️
ForgetMeeNot
Czy w czasie zagnieżdzenia mogą występować lekkie skurcze? Od 2-3 dni mam takie [emoji848]
Bardzo możliwe. Ja z kolei miałam uczucie takiego rozpierania od srodka plus lekkie skurcze jak na @.
reklama
To mój 6dpo, to nie za wcześnie na takie objawy?Bardzo możliwe. Ja z kolei miałam uczucie takiego rozpierania od srodka plus lekkie skurcze jak na @.