Witaj trochę mnie nie było na forum. Staramysię nadal bez skutku.
Jak u Ciebie sytuacja??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj trochę mnie nie było na forum. Staramysię nadal bez skutku.
Hej Kupe latWitaj trochę mnie nie było na forum. Staramysię nadal bez skutku.
Jak u Ciebie sytuacja??
Kochana to cudownie! Ekstra że tyle z dziewczyn z tamtego wątku już jest w ciazy...Hej Kupe lat
BetaHcg z dzisiaj 460 <3 I oby tak super się rozwijało dalej
U Was , który teraz cykl starań?
Witam się i ja, póki co. We wtorek poerwsza wizyta u gina wyjdzoe rowniotko 6tc z okresu, ale owulacja sie przesunela wiec moze jeszcze nie byc nic widac. Tak bardzo sie ciesze na te II kreski i pozytywna bete, ale strasznie sie teraz boje biochemicznej i obawiam sie ze wtorkowa wizyta nie rozwieje jeszcze moich obaw.
Wszystkim starajacym sie zycze aby ten 2020 byl szczesliwy dla Was [emoji4] zebyscie wszystkie mialy piekne i zdrowe ciaze czego zycze rowniez sobie [emoji4]
Oczywiscie ze dam znac, bez Was i Waszego wsparcia jeszcze w tamtym watku bylaby masakra. Dzieki Wam odpuscilam glowie i sie udalo, zobaczylam po raz pierwszy w zyciu upragnione II kreseczkiNie mysl tak. Będzie Wszytsko dobrze! Dawaj znać polekarzu