reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny, 13 grudnia miałam histeroskopie i usunięcie 4 polipów , @ powinna przyjść 4-5 styczeń ale przyszła już 30 grudnia. Trwała bardzo krótko bo tylko 3 dni nie całe. Po histeroskopii z mężem jak przestałam już plamić , stwierdziliśmy że nie zaszkodzi spróbować. Czy jest możliwość że mimo że wystąpiło krwawienie mogę być w ciąży ? Dodam tylko że normalnie mam @ ok 7 dni

reklama
Hej dziewczyny, 13 grudnia miałam histeroskopie i usunięcie 4 polipów , @ powinna przyjść 4-5 styczeń ale przyszła już 30 grudnia. Trwała bardzo krótko bo tylko 3 dni nie całe. Po histeroskopii z mężem jak przestałam już plamić , stwierdziliśmy że nie zaszkodzi spróbować. Czy jest możliwość że mimo że wystąpiło krwawienie mogę być w ciąży ? Dodam tylko że normalnie mam @ ok 7 dni
Ja histeroskopie miałam jak dobrze pamiętam 16 października okres dostałam 11 listopada trwał 7dni i pierwsze 3dni był bardzo intensywny.

Ja dzisiaj 14 DC. Cykle mam 32 dni zazwyczaj. Z partnerem będziemy widzieć się dopiero we wtorek. Mam nadzieję że nie przegapimy odpowiedniego momentu😁 jestem też trochę przeziębiona... Oby chorobsko nie przesunęło mi owulacji 🤪

O to u mnie też 14 dc dziś ;) To idziemy tym samym torem. Miłych staranek. E mój już "zmęczony" i odpuszcza ah te chłopy a to my niby mamy ciągle migrene.

Ja jestem po odstawieniu antykoncepcji. Miałam krwawienie z odstawienia i później brązowe plamienie.
Po tygodniu pojawił się przezroczysty śluz.
Dzisiaj, nawet nie wiem który to dzień cyklu, duuuużo śluzu przezroczystego. Działamy bardzo często, więc może się uda :)
Wsłuchuję się w swoje ciało uważnie. Nie wiem dlaczego, ale jestem bardzo zmęczona i śpiąca ciągle. Boli mnie żołądek każdego dnia. Wiem, że to jeszcze za wcześnie, ale coś jest nie tak.
W nocy bardzo bolały mnie piersi i kręgosłup w części lędźwiowej. Od czasu do czasu czuję lekkie ciągnięcie w jajnikach. Raz lewy, raz prawy.

Nie śledzę już nic na Flo.
Mam podejście " co będzie to będzie " :D

Jak długo czekałaś na @ po ciąży biochemicznej?
To krwawienie które się zaczęło uznałam jako początek spóźnionej miesiączki, moja gin też mówiła że można to tak traktować, aktualnie 19 dc i mam nadzieję że będzie w miarę regularnie jak wcześniej, zobaczymy...oby nic się nie rozciągnęło w czasie.
Ty też po biochemicznej?

reklama
Oj jeszcze sporo czasu na czekanie. 4 dni starań to się okaże. Nie robie sobie nadzieji, mimo, że monitoring pokazywał rosnący pęcherzyk :oo:

Do góry