reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny, 13 grudnia miałam histeroskopie i usunięcie 4 polipów , @ powinna przyjść 4-5 styczeń ale przyszła już 30 grudnia. Trwała bardzo krótko bo tylko 3 dni nie całe. Po histeroskopii z mężem jak przestałam już plamić , stwierdziliśmy że nie zaszkodzi spróbować. Czy jest możliwość że mimo że wystąpiło krwawienie mogę być w ciąży ? Dodam tylko że normalnie mam @ ok 7 dni

reklama
Hej dziewczyny, 13 grudnia miałam histeroskopie i usunięcie 4 polipów , @ powinna przyjść 4-5 styczeń ale przyszła już 30 grudnia. Trwała bardzo krótko bo tylko 3 dni nie całe. Po histeroskopii z mężem jak przestałam już plamić , stwierdziliśmy że nie zaszkodzi spróbować. Czy jest możliwość że mimo że wystąpiło krwawienie mogę być w ciąży ? Dodam tylko że normalnie mam @ ok 7 dni
Ja histeroskopie miałam jak dobrze pamiętam 16 października okres dostałam 11 listopada trwał 7dni i pierwsze 3dni był bardzo intensywny.

Ja dzisiaj 14 DC. Cykle mam 32 dni zazwyczaj. Z partnerem będziemy widzieć się dopiero we wtorek. Mam nadzieję że nie przegapimy odpowiedniego momentu😁 jestem też trochę przeziębiona... Oby chorobsko nie przesunęło mi owulacji 🤪

O to u mnie też 14 dc dziś ;) To idziemy tym samym torem. Miłych staranek. E mój już "zmęczony" i odpuszcza ah te chłopy a to my niby mamy ciągle migrene.

Ja jestem po odstawieniu antykoncepcji. Miałam krwawienie z odstawienia i później brązowe plamienie.
Po tygodniu pojawił się przezroczysty śluz.
Dzisiaj, nawet nie wiem który to dzień cyklu, duuuużo śluzu przezroczystego. Działamy bardzo często, więc może się uda :)
Wsłuchuję się w swoje ciało uważnie. Nie wiem dlaczego, ale jestem bardzo zmęczona i śpiąca ciągle. Boli mnie żołądek każdego dnia. Wiem, że to jeszcze za wcześnie, ale coś jest nie tak.
W nocy bardzo bolały mnie piersi i kręgosłup w części lędźwiowej. Od czasu do czasu czuję lekkie ciągnięcie w jajnikach. Raz lewy, raz prawy.

Nie śledzę już nic na Flo.
Mam podejście " co będzie to będzie " :D

Jak długo czekałaś na @ po ciąży biochemicznej?
To krwawienie które się zaczęło uznałam jako początek spóźnionej miesiączki, moja gin też mówiła że można to tak traktować, aktualnie 19 dc i mam nadzieję że będzie w miarę regularnie jak wcześniej, zobaczymy...oby nic się nie rozciągnęło w czasie.
Ty też po biochemicznej?

reklama
Oj jeszcze sporo czasu na czekanie. 4 dni starań to się okaże. Nie robie sobie nadzieji, mimo, że monitoring pokazywał rosnący pęcherzyk :oo:

Do góry