reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No w sumie to zależy, bo nie każda apteka ma a koszt to 70 zł. A badania w lab od 120 do 270, różnie się na to patrzy a jeszcze inaczej ma się do tego jak by wyszedł wynik negatywny i zaraz stres bo zglowy nagle wypada że jeśli jest mniej niż 15ml i tak się zaś ludzie męczą nerwowo

Dokladnie ;)

reklama
Ja chyba te bole owulacyjne to sobie wkrecam. Jutro mam owu
Czytałam o tych bólach na mamaginekolog,trzymam się tego że ostatni dzień bólu to owu,później też zanika śluz płodny,ekspertem nie jestem ale tak rozumiem z tego co poczytałam...przypominają trochę bóle miesiączkowe i taki kłucie a u Ciebie?

Ja nigdy nie potrafiłam rozpoznać kiedy będzie owu. Nigdy nie mam objawów bolowych, śluz też niewiele mi mowi. Dzisiaj zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i w niedziele zaczynam monitoring (tak sama dla siebie). Chce też sprawdzić jak aplikacja Flo ma się do rzeczywistości bo zauważyłam rozjazd około 2 dni. Chociaż flo to tylko aplikacja w sumie...

Ja nigdy nie potrafiłam rozpoznać kiedy będzie owu. Nigdy nie mam objawów bolowych, śluz też niewiele mi mowi. Dzisiaj zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i w niedziele zaczynam monitoring (tak sama dla siebie). Chce też sprawdzić jak aplikacja Flo ma się do rzeczywistości bo zauważyłam rozjazd około 2 dni. Chociaż flo to tylko aplikacja w sumie...
Mam też flo i jeszcze jedną apkę,różnicę mam w nich 1 dnia więc na tym się opieram ale nie skupiam mega bo wiadomo że organizm może płakać figle ,myślałam żeby wypróbować testy i sprawdzić jak się mają do moich bóli,ciekawi mnie jaki byłby wynik tego testu dzień po tym ostatnim dniu w którym odczuwam bóle owu(czy to ma sens)?

Mam też flo i jeszcze jedną apkę,różnicę mam w nich 1 dnia więc na tym się opieram ale nie skupiam mega bo wiadomo że organizm może płakać figle ,myślałam żeby wypróbować testy i sprawdzić jak się mają do moich bóli,ciekawi mnie jaki byłby wynik tego testu dzień po tym ostatnim dniu w którym odczuwam bóle owu(czy to ma sens)?
Myślę że jeden cykl można potestowac żeby się przekonać. Poznajemy cały czas swoje ciało. Ja wiem że w sumie nic nie wiem 🤪 (brak fizycznych objawów owu) więc na pewno będę robić.

reklama
Myślę że jeden cykl można potestowac żeby się przekonać. Poznajemy cały czas swoje ciało. Ja wiem że w sumie nic nie wiem 🤪 (brak fizycznych objawów owu) więc na pewno będę robić.
Jakiej firmy masz te testy?bo jestem w tym temacie kompletnie zielona🙄 dawaj znać na forum jak idzie monitoring,może w następnym cyklu też wypróbuję 🙂

Do góry